Connect with us

DIVIZIA A1

Sorin Pop – antrenor SCM Zalău: “Jucătorii au poftă de muncă şi aşteptăm să înceapă sezonul”


După o lună de pregătire, antrenorul s-a declarat mulţumit de cum se antreneză jucătorii şi spune că toţi dau totul la antrenamente şi aşteaptă optimişti startul sezonului


De mai bine de o lună de zile, antrenorii Sorin Pop şi Marius Lazăr au sunat adunarea la SCM Zalău, iar deja pregătirea la echipă s-a intensificat.

Dacă la început au fost prezenţi doar şase jucători, acum antrenamentele decurg normal. Cum la Zalău încă nu au ajuns rusul Egor Popov şi cubanezul Yohan Leon, la pregătire vin câţiva juniori de la Academia de Volei “Marius Lazăr”, astfel încât SCM Zalău să poată exersa şi anumite faze tehnico-tactice la fileu.

După o lună de zile, antrenorul Sorin Pop s-a arătat mulţumit de cum decurge pregătirea şi spune că toţi voleibaliştii dau totul la antrenamente şi aşteaptă optimişit startul sezonului.

“Jucătorii sunt motivaţi şi au poftă de muncă, dar mai aşteptăm să vină doi jucători, Egor Popov şi cubanezul Leon. La începutul pregătirilor am fos puţin mai greu şi nu am putut face mare lucru, dar acum este bine, mai ales că avem la dispoziţie şi câţiva juniori de la Academia lui Marius Lazăr”, ne-a declarat Sorin Pop, antrenorul de la SCM Zalău.

Câte două antrenamente pe zi a programat SCM Zalău în această perioadă, unul fiind bazat pe forţă, iar al doilea în sală, cu mingea.

Având în vedere că echipa este nou-formată, conducerea tehnică va avea de lucru la omogenizare, iar în acest sens se doreşte programarea unor jocuri amicale, după ce vor veni şi ceilalţi jucători din lot.

“Suntem o echipă nouă şi avem nevoie de meciuri amicale pentru omogenizare. Vom juca partide de verificare doar după ce vom avea lotul complet”, spune antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1