Connect with us

TENIS

Dispare o secţie de tradiţie a Clubului Sportiv Şcolar Zalău!

Conducerea instituţiei s-a văzut nevoită să renunţe la un post şi având în vedere că de mai bine de trei ani, catedra de tenis de masă este vacantă, s-a decis la renunţarea postului. Prin urmare, secţia de tenis de masă va dispărea din structura CSS Zalău


În cei peste 40 de ani de activitate, Clubul Sportiv Şcolar Zalău a creat sportivi, a creat caractere, a creat campioni pentru judeţul Sălaj. Fotbal, Handbal, Volei, Atletism, Lupte Libere sau Tenis de Masă sunt ramurile sportive aflate în structura CSS Zalău, sau cel puţin acestea erau până la începutul lunii septembrie 2020.

Asta deoarece din această lună, secţia de tenis de masă a dispărut de la CSS Zalău, iar în urma sa rămân anii de glorie şi prezenţele la lotul naţional ale sportivelor Andrada Vincze sau Demeter Boglarka. De altfel, secţia de tenis de masă a strâns nu mai puţin de 35 de titluri de campioni naţionali, 17 la feminin şi 18 la masculin, precum şi alte zeci de medalii.

Ultimul titular al catedrei de tenis de masă de la CSS Zalău a fost tocmai Demeter Boglarka. Însă, odată cu plecarea acesteia în China, postul a rămas vacant şi deşi a fost scos la concurs de mai multe ori, statutul postului nu s-a schimbat.

Astfel, pentru copiii de la această secţie, s-a realizat o colaborare cu antrenorii Victor Puie şi Augustin Mureşan, de la CSM Zalău.

Conducerea a optat pentru renunţarea postului la catedra de tenis de masă pentru a nu fi nevoită să renunţe la un post care aparţinea unui profesor titular. Cu atât mai mult cu cât în ultimii ani, rezultatele nu au fost cele mai bune pentru sportivii secţiei de tenis de masă.

La secţia care tocmai a dispărut din structura CSS Zalău activau 20 de copii, 8 în grupa de performanţă şi 12 în grupa de începători. Aceştia îşi vor putea continua activitatea la CSM Zalău.

“La secţia de tenis de masă era un post neocupat de mai bine de trei ani, deşi postul a fost scos de mai multe ori la concurs. Au fost mai multe şedinţe la Inspectorat şi am fost nevoiţi să renunţăm la un post. Consiliul de administraţie al Clubului Sportiv Şcolar a decis să renunţăm la acel post al secţiei de tenis de masă. De la plecarea lui Demeter Boglarka, la acea secţie nu a mai fost nimic palpabil”, ne-a declarat Dorian Faur – directorul CSS Zalău.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in TENIS