Connect with us

FOTBAL

FC Silvania, tot fără Tilincă

Fostul atacant al CFR-ului a absentat şi de la antrenamentul de luni după-amiază, pentru ca marţi să poate fi la Comisie, la Bucureşti. Se pare că la mijloc sunt restanţe contractuale de 40.000 de euro.

Ineficacitatea atacanţilor în deplasarea de la Deva l-au transformat pe Cosmin Tilincă în principala ţintă pentru FC Silvania. Deşi îşi anunţase prezenţa la Şimleu Silvaniei pentru luni, "Tili-gol" a lipsit de la antrenamentul programat după-amiază de fostul său coleg de la CFR Cluj – Adrian Anca. El şi-a scuzat, însă, absenţa, mărturisind conducerii grupării de sub Măgură că doreşte să fie prezent la şedinţa Comisiei LPF de mâine, când va fi reanalizat litigiul pe care atacantul îl are cu Pandurii Târgu Jiu.

"Îşi doreşte să evolueze la noi şi tocmai de aceea vrea să fie prezent marţi la Bucureşti, pentru a se rezolva odată acest caz. Şi eu sper ca incertitudinea să se sfârşească, deoarece nu poate fi îngrădit dreptul unui om la muncă. El poate fi declarat jucător liber şi să se judece în continuare pentru restanţele financiare", ne-a mărturisit preşedintele Ioan Gurzău.

Din câte se pare, la mijloc este vorba despre o restanţă contractuală de 40.000 euro, pe care gruparea gorjeană nu doreşte să o plătească jucătorului.

În altă ordine de idei, pe lista de achiziţii a "alb-albaştrilor" mai figurează un fundaş stânga, ce ar trebui să acopere golul lăsat de plecare lui Cosmin Iuhas la CS Otopeni. "Vrem un jucător de picior stâng, care ar putea evolua atât ca fundaş stânga, cât şi în centrul liniei defensive, la fel cum o făcea Iuhas. Deja l-am contactat pe impresarul Daniel Dragoş, care ne va propune câteva variante", a adăugat Gurzău. Perioada de transferări se încheie pe data de 10 septembrie.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. emil boc

    31 August 2010 at 1:28

    cand a plecat iuhasz la otopeni ?

  2. cnsvs

    31 August 2010 at 11:00

    iuhas nu prea merita sa mearga la cs otopeni!!!!!e slab!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL