Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Mi se pare exagerat să se pună presiune pe antrenor după doar un joc”


Tehnicianul de la SCM Zalău se simte nedreptăţit deoarece pe echipă s-a pus presiune mare, după eliminarea din Cupa României, astfel că postul celor doi antrenori a fost ameninţat chiar după primul joc oficial din noua stagiune


Atmosferă încinsă la SCM Zalău la debutul noului sezon. Totul a început după înfrângerea din Cupa României, de la Şimleu Silvaniei, unde SCM a fost eliminată la loviturile de departajare.

Rezultatul ruşinos de sub Măgură a adus un val de nemulţumiri la adresa echipei şi a pus în pericol postul celor doi antrenori. Chiar primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a declarat că Marius Paşca şi Alexandru Pop vor pleca de la echipă dacă SCM pierde şi în deplasarea de la Oradea.

Până la urmă, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece gruparea de sub Meseş a remizat cu CAO, însă i-a trecut glonţul pe la ureche, având în vedere că bihorenii au ratat un penalty în ultimele minute.

Rămas în funcţie după prima etapă din campionat, Marius Paşca se simte nedreptăţit, deoarece pe echipă s-a pus o presiune mare, iar postul său, cât şi al secundului Alexandru Pop a fost ameninţat chiar după primul joc oficial din noul sezon.

“Toată lumea sare pe antrenor, dar trebuie să fim realişti că au apărut 5 – 6 jucători noi în primul 11. Iar dacă cineva crede că poţi forma o echipă competitivă peste noapte se înşeală şi sunt amatori. O echipă se construieşte cu răbdare. Mi se pare exagerat să se pună presiune pe antrenor după doar un joc”, ne-a declarat Marius Paşca.

Referitor la meciul de la Oradea, tehnicianul consideră că echipa sa a pierdut două puncte, ţinând cont de ocaziile avute.

“Dacă ne raportăm la tot meciul şi la ocaziile pe care le-am avut, cu siguranţă am pierdut două puncte. Plătim tribut ratărilor pe care le-am avut şi le facem meci de meci. Şi la Oradea puteam face 2 – 0 şi atunci cu totul altfel era situaţia”, a mai spus tehnicianul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL