Connect with us

FOTBAL

Buştea, pe făraş la FC Silvania!?

Iritat de evoluţia jucătorilor nou-veniţi, preşedintele Ioan Gurzău a pus la zid şi o parte dintre jucătorii mai vechi. Primul sacrificat ar putea fi chiar fostul jucător al Rapidului din Giuleşti

Dintre jucătorii aduşi sub Măgură în această vară, antrenorul Adrian Anca i-a titularizat încă din prima etapă pe Vlad Hotico, Cristian Andor, Dragoş Militaru şi Adrian Hadăr. Dezamăgirea cruntă a venit din partea lui Hotico, cel care trebuia să suplinească absenţa din centrul liniei defensive a experimentatului Dan Mureşan – suspendat patru etape după acel meci cu cântec, cu FC Baia Mare. Din păcate, jucătorul venit de la CFR Cluj a fost punctul slab al formaţiei sălăjene. "În zona lui Hotico a fost bulevard, iar toate golurile i se pot imputa într-o anumită măsură", a menţionat preşedintele Ioan Gurzău, care nu a ezitat să pună la zid şi o parte dintre jucătorii de bază din sezonul trecut. "Ambii fundaşi laterali au fost foarte modeşti. Atât Muntean, cât şi Ianc, s-au complăcut în driblinguri inutile, în detrimentul jocului de echipă. S-a jucat individual, de parcă băieţii erau duşmani, nu colegi de echipă", a adăugat preşedintele Silvaniei.

O altă mare dezamăgire a reprezentat-o tânărul Adrian Buştea, care acum vreo doi ani s-a aflat chiar în curtea Rapidului! Titularizat fortuit în linia mediană, ca urmare a accidentărilor din lot, jucătorul în vârstă de 20 de ani nu a ştiut să profite de şansa primită, astfel că a fost înlocuit de antrenorul Adrian Anca, încă din minutul 32! "Buştea a primit mai multe şanse, dar nu a confirmat. Acum e clar că el e sub valoarea lotului, iar viitorul său la FC Silvania este incert", a conchis Gurzău, care a început deja să caute jucători tineri liberi de contract.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. nel

    29 August 2010 at 22:41

    vina antrenorului 90% , vrea el sa forteze \”copii \” adusi de el , dar la acest nivel nu mai tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL