Connect with us

Sporturi

Venus Giurtelec revine în Liga a IV-a


După ce şi-a pus la punct baza sportivă, gruparea condusă de Mircea Chiş s-a înscris în Liga a IV-a, eşalon în care echipa din comuna Măerişte a mai fost în urmă cu ani buni


Este pauză de şase luni în fotbalul mic din Sălaj, dar sunt echipe care nu au stat degeaba în această vacanţă forţată şi s-au organizat pentru noul sezon.

Cei de la Venus Giurtelec au fost foarte activi şi au lucrat la îmbunătăţirea bazei sportive, astfel că terenul are o altă faţă, iar suprafaţa de joc este una foarte bună.  Acum urmează să fie montate şi vestiarele, care vor fi racordate la o reţea de apă, astfel că gruparea condusă de Mircea Chiş va avea condiţiile de Liga a IV-a.

De fapt acesta fost şi obiectivul celor de la Venus Giurtelec care au depus toate actele la AJF Sălaj pentru a evolua în Liga a IV-a.

“Vom avea o bază sportivă demnă de Liga a IV-a. Gazonul este foarte bun, urmează să sosească şi vestiarele care sunt echipate cu cabine de duş şi toalete, mai trebuie doar să le conectăm la apă. Deja am forat o fântână pentru apă în apropiere. Ne mai dorim să comandăm şi o tribună, fiindcă la Giurtelecu Şimleului vin foarte mulţi oameni la teren şi este nevoie de o tribună”, ne-a declarat conducătorul de la Venus Giurtelec, Mircea Chiş.

Colaborare cu Sportul Şimleu Silvaniei

După ani buni, Venus Giurtelec revine în Liga a IV-a şi vrea să fie cât mai bine pregătită pentru a face faţă acestui nivel. Din punct  de vedere al infrastructurii sportive nu va avea probleme, însă conducerea trebuie să lucreze acum şi la întărirea lotului.

La Giurtelec ar putea veni câţiva jucători de la Sportul Şimleu, care nu vor prinde lotul echipei din Liga a III-a, după ce între cele două echipe va exista o colaborare. În baza acestei colaborări, de la Sportul Şimleu va veni şi o grupă de juniori care vor juca pentru Venus Giurtelec în Liga a IV-a de juniori.

“Aşteptăm să îşi finalizeze lotul Sportul Şimleu şi probabil vom aduce jucători şi de la ei. Vom face o colaborare cu cei de la Sportul Şimleu, iar o grupă de juniori va juca pentru Venus Giurtelec în Liga a IV-a. În primul sezon nu vom avea un obiectiv, ne dorim să ne menţinem şi să formăm o echipă competitivă.  Aşteptăm cu nerăbdare să se de-a drumul la fotbalul amator. Sper să se relaxeze acest protocol al măsurilor şi să putem juca în această toamnă”, a mai spus Mircea Chiş.

ACS Bănişor-Peceiu, AS Juniorii Ip, Rapid Zimbor şi Inter Cizer sunt celelalte echipe din Liga a V-a care au anunţat că în această toamnă vor să facă pasul în Liga a IV-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi