Connect with us

DIVERSE

Magic Delivery domină campionatul de teqball din Sălaj


După trei etape, echipa formată din Mark Mocan și Mihai Jugrestean se află în fotoliul de lider, cu un avans de 6 puncte față de ocupanta locului secund, TDI


Campionatul de teqball din Sălaj a prins viteză şi deja s-au scurs trei etape. O rundă este programată tot la două săptămâni, astfel că în competiţie sunt şapte echipe.

Întrecerea este dominată autoritat de Magic Delivery, care a avut câştig de cauză şi în etapa a III-a. Formaţia compus de Mark Mocan şi Mihai Jugrestean a câştigat toate meciurile din etapa a III-a a campionatului, iar în finală a trecut cu 2 – 1 de TDI. Primul set a fost câştigat de TDI, cu 15 – 12, dar Magic Delivery şi-a revenit rapid şi următoarele două seturi le-a câştigat cu 15 – 8 şi 15 – 11.

Finala mică a fost câştigată la “masa verde” de către 94 Generation, având în vedere că Big Vet nu s-a prezentat la joc.

Experienţa celor de la Magic Delivery îşi spune cuvântul, astfel că formaţia lui Mark Mocan şi Mihai Jugrestean conduce detaşat şi în clasamentul general, având 19 puncte, cu şase puncte mai mult decât TDI, ocupanta locului secund.

Rezultatele etapei a III-a din campionatul de teqball:

Grupa A: TDI – Big Vet 2 – 0,  Real Madrid – TDI 1 – 2, Real Madri – Big Vet 1 – 2

Grupa B: Magic Delivery – FWP 2 – 0, 94 Generation – Meseriaşii 2 – 0, 94 Generation – Magic Delivery 0 – 2

 Faza a II-a:

Locurile 5 – 7:  Meseriaşii – FWP 2 – 0, Real Madrid – FWP 0 – 2,  Real Madrid – Meseriaşii 0 – 2

Semifinala 1: Magic Delivery – Big Vet 2 – 1;

Semifinala 2: TDI – 94 Generation 2 – 0

Finala mică: 94 Generation – Big Vet 2 – 0 (neprez.)

Finala mare: Magic Delivery – TDI 2 – 1

Clasamentul general după trei etape: 1.Magic Delivery 19p, 2. TDI 13p, 3. 94 Generation 13p, 4. Real Madrid 10p, 5. FWP 6p, 6. Big Vet 5p şi 7. Meseriaşii 4p.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE