Connect with us

ARTE MARTIALE

Cel mai tare karateka din MAI este din Zalău!

Jandarmul Dan Lucian Chiş a urcat pe podium la ambele probe de la Campionatele Naţionale de karate, organizate între angajaţii Ministerului de Administraţie şi Internelor

Competiţia se desfăşoară la Arad, iar participanţii sunt poliţisti, jandarmi din România, dar şi elevi ai şcolilor de specialitate. Trebuie să spunem că nivelul este unul destul de ridicat, având în vedere că între concurenţi există mai mulţi sportivi de performanţă. Unul dintre ei este şi zălăuanul Dan Lucian Chiş, nimeni altul decât preşedintele CS Dani-San Zalău, o grupare care adoptă stilul karate modern. Miercuri, zălăuanul nostru s-a clasatpe podium în proba de kata, arătând că rămâne un sportiv de valoare, pe lângă cariera de instructor, în care arată copiilor misterul artelor marţiale! În proba de kumite, jandarmul de la IJJ Sălaj a reuşit să urce pe podium, ocupând locul 2. Astfel, el a fost singurul participant care a cucerit două medalii!

Să mai spunem că Dan Lucian Chiş a mai făcut spectacol în locuri inedite, astfel că preşedintele de la CS Dani-San a participat şi la emisiunea de succes „Românii au Talent”, de la PRO TV!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE