Connect with us

Ştiri din Sălaj

Violin Cormoş – un om între oameni

“Cine mă cunoaşte, ştie cum sunt cu adevărat. Ştie că nu suport minciuna, invidia şi prostia. Ştie că îmi place viaţa trăită în respect şi sinceritate. Sunt un OM simplu, cu cei 7 ani de acasă, un om care a învăţat să preţuiască oamenii, NU BANII. Voi fi un primar pentru toţi cetăţenii comunei, indiferent de culoarea politică din care fac parte, la orice oră din zi sau din noapte”, spune VIOLIN CORMOŞ, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria comunei Benesat. Totodată, el se află pe prima poziţie pe lista pentru Consiliul Local dar se regăseşte şi pe unul din locurile pentru Consiliul Judeţean Sălaj.

Ajuns la vârsta de 46 de ani, Cormoş vede neajunsurile din comună. Cea mai mare problemă o reprezintă, ca în multe alte comune, lipsa locurilor de muncă. Candidatul PMP are în vedere şi cuplarea conductei de apă cu magistrala de la Gilău şi introducerea apei în toate casele din comună. Totodată, el se gândeşte la anularea tuturor amenzilor din comună aplicate cetăţenilor pentru autorizaţii de construcţii şi sprijinirea persoanelor care doresc să construiască în comună.

“Mă gândesc la înfiinţarea unui centru social pentru oamenii nevoiaşi din comună şi pentru pensionarii care au pensii mai mici de 500 de lei. Toţi trebuie să trăim, trebuie să ne gândim şi la cei care au mai puţin”. Candidatul Partidului Mişcarea Populară mai are în vedere construirea unui teren de fotbal în satul Aluniş şi înfiinţarea echipei Olimpia Aluniş, pentru înscrierea în Campionatul Judeţean. Şi pentru că este DJ, VIOLIN CORMOŞ se gândeşte la organizarea revelionului în comună, proiect început în urmă cu patru ani.

“Împreună cu echipa mea, care este o echipă de 10+, m-am gândit cum am putea aduce câţiva investitori în comună. Şi am găsit soluţia. Soluţia chiar există! Chiar am găsit pe cineva interesat să deschidă o fabrică de croitorie la care să fie angajate minim 50 de persoane. Pe de altă parte, trebuie să se realizeze cadastrarea tuturor terenurilor din comună şi întabularea lor, aşa cum s-a reuşit în alte zone”.


Comandat: Partidul Mișcarea Populară
Cond Unic de Identificare AEP: 21200020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj