Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Nu avem notă de trecere la Deva

Tehnicianul şimleuan a plecat la drum cu mare încredere, dar se întoarce sub Măgură cu capul plecat, total dezamăgit. "Profesorul" Silvaniei crede că echipa a rămas corigentă la Deva, dar speră să ia o notă bună la meciul de sâmbăta viitoare, cu Petrolul Ploieşti.

Iată că afirmaţiile optimiste al tehnicianului şimleuan, dinaintea partidei cu Mureşul Deva, nu au avut acoperire. Ba, mai mult, FC Silvania a fost surclasată la toate capitolele de o echipă revenită în liga secundă doar printr-o situaţie conjuncturală, părăsind terenul învinsă la scor de forfeit. Dezamăgirea se putea observa în glasul tânărului antrenor, care a primit o lecţie dură, la primul său meci pe banca tehnică, în liga secundă.

"Sunt dezamăgit de rezultat, de joc şi de atitudinea majorităţii jucătorilor. Cei noi nu s-au integrat, nu au adus nimic nou, iar cei vechi nu au adus acel plus de care aveam nevoie. Sigur, s-a resimţit şi lipsa celor patru titulari (n.r. D. Mureşan, Schwarzkopf, Gavrilescu şi Villand). Astăzi nu avem notă de trecere. Am rămas datori, dar sper să spălăm ruşinea acestui eşec în meciul cu Petrolul, de la Şimleu Silvaniei", a declarat Adrian Anca, imediat după meci.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL