Connect with us

LIGA I

Echipele de minifotbal, aşteptate la mişcare, la Baza Sportivă Onix


În vederea reluării competiţiilor oficiale, echipele pot face şedinţe de antrenamente, inclusiv prin jocuri de pregatire cu alte echipe, însă cu respectarea normelor de prevenire a îmbolnăvirii şi răspândirii coronavirusului


În timp ce sportul profesionist şi-a reluat activitatea, în baza unor protocoale medicale, sportul pentru amatori încă este blocat, iar competiţiile întârzie să se reia. În această situaţie se află şi minifotbalul, un sport atât de practicat şi îndrăgit pe teritoriul României.

De şase luni de zile nu s-a mai jucat niciun meci oficial de minifotbal, iar încă nu se ştie cu exactitate data la care acestea vor putea fi repornite. Deocamdată, jucătorii de minifotbal şi echipele se pot antrena şi pot susţine inclusiv jocuri de pregătire, însă doar cu respectarea normelor de prevenire a îmbolnăvirii şi răspândirii coronavirusului.

Pentru ca jucătorii să nu uite tainele acestui  sport, iar echipele de minifotbal să nu se desfiinţeze şi să dispară până la reluarea competiţiilor oficiale, organizatorii Campionatului de Minifotbal invită din acest weekend echipele la mişcare. Astfel, se pot face şedinţe de antrenamente, inclusiv prin jocuri de pregătire cu alte echipe, însă totul cu respectarea normelor de prevenire a îmbolnăvirii şi răspândirii coronavirusului.

PROPUNERI din partea Bazei Sportive Onix:

În fiecare weekend (vineri, sâmbătă, duminică), echipele active din cadrul Campionatului de Minifotbal Sălaj care doresc să facă o rezevare la Bazele Onix pentru antrenamente proprii, vor beneficia de un preţ *special (care a fost comunicat fiecarui delegat al echipei). Rezervările se vor face la numarul 0740494903 (telefonic sau prin SMS).

Echipele care doresc să susţină jocuri de pregatire cu o altă echipă, VOR SOLICITA aceasta în scris sau telefonic (la numarul 0740494903) cu minim 1-2 zile înainte. În baza solicitărilor, personalul bazelor sportive va căuta soluţii pentru jocuri amicale. Variantele găsite vor fi comunicate ambelor echipe, iar în situaţia în care ambele cad de acord, se va bifa ca meci amical programat. Taxa de meci pentru fiecare echipă va fi una *specială (comunicată fiecărui delegat de echipă).

BONUSURI SUPLIMENTARE (pentru echipele active din campionat): Delegaţii care solicită înregistrarea antrenamentului / amicalului vor primi serviciul cu titlu GRATUIT. În acest sens, când se vor prezenta la baza sportivă, delegatul va transmite o solicitare la baza sportiva şi va înmâna un stick de memorie pe care se va înregistra antrenamentul.

În ce priveşte teqball-ul, pentru pregatirea tehnică a jucătorilor, în zilele de sâmbăta şi duminică, aceştia pot beneficia de utilizarea mesei de TEQBALL, la un preţ *special (comunicat fiecărui delegat de echipaă). Baza Sportivă Onix organizează şi Campionatul Judeţean de Teqball (la dublu), iar cei care doresc să particpe la competiţii pot să solicite informaţii suplimentare la numărul: 0740494903

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I