Connect with us

FOTBAL

Ionel Ciunt: “Dacă SCM Zalău pierde următorul meci, antrenorii vor merge acasă!”


După eşecul ruşinos de ieri, de la Şimleu, din Cupa României, edilul municipiului Zalăul a dat un ultimatum băncii tehnice a echipei de fotbal. Astfel, dacă SCM Zalău pierde şi sâmbătă în deplasarea de la CAO Oradea, Marius Paşca şi Alexandru Pop vor fi DEMIŞI


În meciurile oficiale disputate în acest an, SCM Zalău nu a găsit  drumul spre  victorie. Astfel, în chiar primul meci ce contat pentru prima rundă a returului campionatului trecut, formaţia zălăuană a pierdut fără drept de apel cu Unirea Dej, scor 3 – 1. Acel joc a avut loc în luna martie, iar la şase luni distanţă a avut loc partida de Cupa României, cu Sportul Şimleu, ce s-a jucat miercuri după-amiază, sub Măgură.

Favorită clară, SCM Zalău a înregistrat un alt rezultat ruşinos şi a fost eliminată din Cupa României. Asta deşi în vară, la Zalău au fost transferaţi jucători de calitate, iar autorităţile locale au asigurat un buget bun pentru secţia de fotbal de la clubul Primăriei.

Eşecul de la Şimleu a fost digerat cu greu de către cei din conducere, cât mai ales de primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt. Edilul municipiului a pus piciorul în prag şi a dat un ultimatum băncii tehnice, înaintea primului joc din campionat.

“Dacă SCM Zalău pierde următorul joc, antrenorii vor pleca acasă”, a anunţat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

În aceste condiţii, meciul cu CAO Oradea se joacă pe puncte extrem de important, în joc fiind şi postul celor doi antrenori, Marius Paşca şi Alexandru Pop.

Marius Paşca este antrenorul principal al echipei din octombrie 2019, în timp ce Alexandru Pop este la echipă încă din vara trecută. Pentru o perioadă  de timp, “Duţu” a fost şi antrenor principal.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ION

    10 September 2020 at 14:02

    pasca poti sa-ti faci bagajele nicio sansa la oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL