Connect with us

FOTBAL

Claudiu Băican, EURO-GOL în poarta fostei echipe!


În partida din Cupa României, dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău, Băican a ieşit în evidenţă prin faptul că a jucat în atacul Şimleului şi a reuşit o execuţie de mare fotbalist, marcând în poarta lui Andrei Pop cu un şut de la mijlocul terenului


Ani la rând, Claudiu Băican s-a făcut remarcat între buturi, fie că a jucat în ligile inferioare din Italia sau în România.

De când a revenit în ţară, Băican a apărat în ligile superioare la Săgeata Năvodari, FC Zalău, Olimpia Satu Mare, Unirea Tăşnad şi SCM Zalău, de care s-a despărţit în această vară.

Sportul Şimleu l-a oferat rapid, astfel că Băican a ajuns sub Măgură şi primul său meci în tricoul Şimleului a fost tocmai în faţa fostei sale echipe.

Antrenorul George Zima i-a dat încredere lui Băican, astfel că l-a trimis în atac, iar răsplata jucătorului a venit în debutul reprizei secude. Claudiu Băican şi-a demonstrat încă o dată calităţile de atacant, iar în minutul 46 a marcat cu un şut din prima, de la mijlocul terenului şi l-a surprins pe Andrei Pop!

Nu a fost primul meci în care Băican a fost jucător de câmp. El a mai jucat atacant tot într-un joc de Cupă, în sezonul trecut, când a marcat chiar trei goluri pentru SCM în partida cu Olimpia Satu Mare. Claudiu Băican este omul bun la toate, el fiind folosit şi ca fundaş, într-un joc dintre SCM Zalău şi ACS FC Recea, în care s-a descurcat foarte bine.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL