Connect with us

DIVERSE

Turul ciclist al României trece AZI şi prin Zalău!


Etapa a II-a a celei mai importante competiţii de ciclism din România se desfăşoră chiar azi, cu traseul Oradea – Cluj, astfel că cei mai buni ciclişti vor trece şi prin Zalău, în jurul orei 14.00


Turul României este cea mai importantă competiție ciclistă din țară și este organizat de Federația Română de Ciclism.  12 echipe din Europa, printre care şi Naţionala de ciclism a României se află la startul întrecerii, care a început pe 9 septembrie cu prima etapă, în care cicliştii au avut  de parcurs traseul Timişoara – Oradea.

Etapa a II-a a renumitei competiţii are loc chiar azi, cu traseul Oradea – Cluj-Napoca, traseu care trece şi prin Sălaj. La ora 12.00 este prevăzut startul la Oradea, urmând ca în jurul orei 14.30, cicliştii să ajungă şi prin Zalău.

Turul ciclist al României intră în Sălaj, prin comuna Halmăşd, pe ruta Aleşd-Nuşfalău- Şimleu Silvaniei – Zalău şi continuă cu traseul Românaşi – Zimbor.

Etapa a II-a se termină în jurul orei 17.00 la Cluj-Napoca, iar traseul total Oradea-Cluj însumează 193 km.

Ediția din acest an se desfășura în perioada 8-13 septembrie și adună la start 120 cicliști care vor parcurge o distanță de 800 de kilometri.

Etapa a III-a are loc pe 11 septembrie, pe traseul Tg. Mureş – Lacul Sf. Ana, etapa a IV-a se desfăşoară pe 12 septembrie, traseul Braşov-Bâlea Lac-Curtea de Argeş, iar competiţia se termină în 13 septembrie, cu un traseu în Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE