Connect with us

FOTBAL

FOTO și VIDEO. Sportul Șimleu, lecție de ambiție și determinare în fața Zalăului!


Deși SCM Zalău a fost favorită în derby-ul sălăjean din Cupa României, pe teren, Sportul Șimleu a arătat un fotbal mult mai bun și mai organizat. Cu ambiție și dorință, elevii lui George Zima au dat lovitura și au câștigat la loviturile de departajare în fața grupării de sub Meseș. Șimleuanii puteau câștiga și în timpul regulamentar, fiindcă au condus până în mintului 90+2


Având în vedere loturile celor două echipe, cât mai ales bugetele de care dispuns, SCM Zalău era net favorită în derby-ul sălăjean din Cupa României cu Sportul Șimleu. De fapt, Marius Pașca a și declarat că echipa sa vrea un parcurs cât mai lung în Cupă, astfel că o victorie în fața Șimleului părea o misiune ușoară.

Nu a fost deloc așa, deoarece SCM Zalău a arătat penibil în fața unei echipe ce tocmai a promovat în Liga a III-a și care încă nu și-a definitivat lotul!

Cu ambiție și dăruire, Sportul Șimleu a reușit să se ridice la nivelul adversarului și de multe ori să joace mai bine. Gazdele au avut și prima ocazie, prin Adelin Neaga, al cărui șut a trecut puțin pe lângă. Replica a venit rapid din partea Zalăului, prin Raul Stanciu, care a tras în transversală de la 25 m.

În prima repriză, SCM Zalău a mai avut câteva acțiuni prin Florin Istrate, dar fără efect, deoarece Sportul a stat bine în teren și la pauză s-a intrat cu 0 – 0.

Nici bine nu s-a reluat jocul că Sportul a dat lovitura tocmai prin Claudiu Băican. Noul transfer al echipei de sub Măgură a jucat în atac și încă din primul meci a marcat. Și încă ce gol, reușind să-l surprindă pe Andrei Pop cu un șut de la mijlocul terenului.

Replica SCM-ului a fost palidă, iar o echipă cu jucători de valoare a părut în acest meci fără un dirijor și fără orizont. O singură ocazie clară a avut SCM prin Mihai Petra, al cărui lob a trecut peste, dar până la urmă, zălăuanii au fost salvați în prelungiri de Alin Mutu. Astfel, fundașul a mers în atac la un corner executat de Florin Istrate și a marcat cu o lovitură de cap.

SCM Zalău putea face 2 – 1, dar Mihai Onicaș a dat în bară în minutul 90+3.

S-a intrat în prelungiri, acolo unde SCM Zalău a dominat, dar fără efecte. Echipa lui Marius Pașca a avut două șanse de a marcat prin Petra și Stanciu, dar scorul final a fost 1 – 1 și după 120 de minute.

La penalty-uri, Sportul Șimleu a fost echipa mai exactă și a câștigat, după ce portarul Paul Cosma a parat loviturile lui Mihai Petra și Florin Pop.

Imediat după fluierul final a început fiesta, iar gruparea de sub Măgură s-a bucurat de o victorie istorică în fața celor de la SCM Zalău, o echipă cu transferuri sonore în vară, dar care dezamăgește de la primul meci.


Sportul Șimleu – SCM Zalău 1 – 1 (0 – 0), 7 – 6 d.l.d.!!!

Au marcat: Claudiu Băican (46), respectiv Alin Mutu (90+2)


Sportul: Paul Cosma – Răzvan Pop, Ismael Guiti, Leitan Marius, Gabriel Caba, Bogdan Ciaca (cpt.), Luigi Pop, George Pop, Daniel Contraş, Adelin Neaga şi Claudiu Băican. Rezerve: Sipos Joszef, Olimpiu Ardelean, Bogdan Oltean, Sebastian Pop, Vlad Pop, Silviu Crişan, Alexandru Crişan, Lazăr Zoltan şi Raul Cristuţiu. Antrenor: George Zima

SCM: Andrei Pop – Florin Pop, Alin Mutu, Kis Lorant, Cristian Jalbă, Sebastian Culda, Mihai Onicaş, Raul Stanciu (cpt.), Mihai Forna, Mihai Petra şi Florin Istrate. Rezerve: Bogdan Miron – Sebastian Duma, Dănuţ Cozma, Denis Cubaş, Alexandru Jula, Iustin Ardelean şi Răzvan Dulap. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

 

VIDEO cu loviturile de departajare

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. pop

    9 September 2020 at 20:47

    zalaul baga bani degeaba in fotbal+volei+handbal feminin…rezultate foarte slabe…trebuie infiintate si alte echipa …doar banii trebuie sifonati degeaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL