Connect with us

ALTE SPORTURI

Sălăjeanul Robert Parge, vicecampion naţional


Atletul legitimat la CSU Cluj-Napoca a avut o comportare deosebită la Campionatul Naţional de Seniori şi a reuşit să obţină medalia de argint în proba de 400 de metri


Robert Parge a început anul 2020 cu două medalii cucerite la Campionatele Naţionale de Sală. Aur la proba de ştefetă 4 x 400 de metri şi bronz la proba de 400 de metri sunt medaliile pe care le cucerea sălăjeanul legitimat la CSU Cluj-Napoca. A urmat o pauză de câteva luni, având în vedere că din cauza pandemiei de coronavirus, competiţiile sportive au fost amânate.

Odată cu reluarea concursurilor de atletism, Robert Parge s-a aflat din nou printre remarcaţi, reuşind să câştige medalia de aur la Internaţionalele României, competiţie desfăşurată la finalul lunii august.

Pentru fostul atlet de la CSS Zalău a fost ultima pregătire înainte de Campionatul Naţional de Seniori. La finele săptămânii trecute, Cluj Arena a găzduit prestigioasa competiţie la care Robert Parge a fost din nou la înălţime.

Atletul sălăjean s-a remarcat la proba de 400 de metri în ultimii ani şi a fost foarte aproape să devină campion naţional. Robert Parge a avut o comportare deosebită, reuşind să termine cursa în 46 de secunde şi 89 de sutimi, timp suficient pentru locul al doilea, implicit titlul de vicecampion naţional.

De remarcat faptul că Parge a fost la câteva sutimi distanţă de titlul de campion naţional, titlu câştigat de Mihai Pîslaru de la Steaua Bucureşti, 46.54 secunde.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI