Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Mă bazez pe Hadăr!

Tehnicianul Silvaniei spune că, dintre cei nouă jucători veniţi sub Măgură în această vară, atacantul sibian l-a impresionat cel mai tare.

Forfotă mare în această vară la Şimleu Silvaniei, de unde au plecat o sumedenie de jucători, venind în schimb alţi nouă (Petcu – Hotico, Felecan, Apostolache, Andor, Prodan, Hadăr, Sighiartău şi Militaru). Dintre toşi, jucătorul care l-a impresionat cel mai mult pe Antrenorul Adi Anca a fost atacantul Adrian Hadăr. La 26 de ani, pe care i-a împlinit chiar în 15 august, atacantul de origine sibiană a evoluat ultima dată în Ungaria.

El a fost titularizat în partida din Cupa României, cu Luceafărul Oradea, iar "Caniggia" vrea să facă acelaşi lucru şi sâmbătă, în deplasarea de la Deva, al cărei rezumat live-text îl veţi putea urmări pe siteul nostru, cu începere de la ora 11.00.

"Hadăr e titular. Am fost mulţumit de el şi în Cupă, astfel că mă bazez pe el. Nu m-am decis asupra primului unssprezece, dar cu siguranţă voi opera două-trei modificări faţă de partida de la Borş (n.r. cu Luceafărul)", a explicat tehnicianul Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL