Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou transferă două  “piese grele” de la Nuşfalău


În speranţa că va câştiga titlul în sezonul următor şi va promova în Liga a III-a, gruparea de pe Someş îşi întâreşte lotul cu doi jucători cu experienţă de la o rivală din campionat. Boldizsar Attila şi Kallai Viorel au ajuns pe Someş, unde s-a mai transferat şi portarul Bogdan Baidoc de la Ardealul Crişeni


În sezonul 2019 – 2020, Rapid Jibou nu a mai avut ocazia să  lupte pentru câştigarea titlului, după ce Liga a IV-a s-a îngheţat. Nu a mai avut loc nici finala campionatului cu Sportul Şimleu, iar gruparea şimleuană a fost desemnată de către AJF Sălaj să meargă la barajul pentru Liga a III-a.

După această decizie, Rapid Jibou a rămas cu un gust amar, dar nu abandonează ideea de câştiga titlul şi de a promova în Liga a III-a, în sezonul următor.

În acest sens, gruparea de pe Someş a început să lucreze la întărirea lotului şi a dat o “dublă” lovitură, prin aducerea a doi jucători cu experienţă de la o rivală din campionat.

La Jibou ajung Boldizsar Attila şi Kallai Viorel, doi jucători importanţi de la CS Barcău Nuşfalău, care au avut evoluţii apreciate la nivel de Liga a IV-a.

La Rapid Jibou conducerea tehnică a rămas acceaşi, astfel că antrenor va fi în continuare Emil Ionaş, în timp ce Florin Pop va continua în funcţia de director sportiv.

“Am decis să continui la Rapid Jibou. Rămânem în aceeaşi formulă cu obiectiv clar de a câştiga campionatul şi de a promova în Liga a III-a. Chiar dacă a fost  acest sezon în care nu am putut să ne apărăm şansele pe teren, noi ne dorim în continuare promovarea, mai ales că Primăria şi-a arătat  sprijinul pentru echipă şi pentru a ajunge în Liga a III-a”, ne-a declarat  Florin Pop.

Pe lângă cei doi jucători de la Nuşfalău, Rapid Jibou a mai reuşit un transfer şi l-a adus la echipă pe portarul Bogdan Baidoc. Acesta a evoluat ultima dată la Ardealul Crişeni, dar în sezoanele trecute a mai fost şi la Unirea Mirşid. Deocamdată singura plecare importantă de la Rapid Jibou este mijlocaşul Bogdan Ciaca, care a ales să se transfere la Sportul Şimleu, unde va avea ocazia să joace din nou în Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL