Connect with us

ATLETISM

Stadionul Municipal Zalău îşi redeschide porţile şi pentru cetăţeni!

După ce timp de câteva luni, porţile Stadionului au rămas închise pentru publicul larg din cauza pandemiei de coronavirus, aşteptarea a luat sfârşit şi începând de azi, cei care doresc să facă mişcare şi să alerge pe pista de atletism de pe Municipalul zălăuan o pot face, însă, doar în anumite intervale orare


Suntem în continuare în starea de alertă, dar încet-încet, se încearcă revenirea la normal, dacă putem spune asta.

Din cauza pandemiei de coronavirus, autorităţile s-au văzut nevoite să restricţioneze anumite facilităţi de care populaţia s-a bucurat până acum. Parcurile au fost închise, la fel şi bisericile, restaurantele şi chiar şi stadioanele.

Rând pe rând, odată cu relaxarea măsurile de restricţii, toate acestea şi-au redeschis porţile, sigur, în anumite condiţii şi doar respectând anumite restricţii.

Un caz mai special a fost cel al Stadionului Municipal din Zalău. Chiar dacă măsurile de relaxare permiteau deschiderea porţilor, autorităţile locale au decis să nu rişte vreun focar de infecţie cu coronavirus şi în aceste condiţie, porţile stadionului au rămas închise pentru public şi doar echipele profesioniste au avut şansa de a se antrena acolo.

Însă, această aşteptare a luat sfârşit, iar autorităţile locale au veşti bune pentru cetăţenii municipiului. Astfel, începând de astăzi, 7 septembrie, porţile Stadionului Municipal Zalău s-au redeschis şi cei care doresc să facă mişcare şi să iasă la alergare, o pot face, din nou, pe pista de atletism de pe Municipal.

Deocamdată, nu o să fie cum a fost înainte şi va fi un orar special, în care doritorii de mişcare pot intra pe stadion.

La intrarea în stadion va fi o persoană care va verifica temperatura fiecărei persoane cu ajutorul unui termoscanner, după care acestea îşi vor trece numele şi numărul de telefon într-un tabel.

Cetăţenii vor avea acces pe pista de alergare dimineaţa, între orele 7.00 – 8.30, între orele 12.30 – 16.30, dar şi seara între orele 19.30 – 21.45.

“De astăzi am zis că încercăm să deschidem porţile Stadionului. Sigur, nu o să fie cum a fost înainte şi vor fi anumite restricţii pentru a putea respecta hotărârile de guvern. Am creat un orar şi stadionul o să fie deschis strict pentru partea de alergare. În prima parte a zilei, cât şi după amiază se pregătesc şi echipele profesioniste şi din această cauză am decis să facem cât de cât un orar ca să ştie lumea când se poate alerga. Asta se va schimba lunar, în funcţie de cum îşi schimbă echipele programul de antrenament. Au fost multe cerinţe şi am încercat să fim deschişi şi să punem la dispoziţia tuturor pista de alergare, dar totodată nu ne-am dorit să avem alte probleme. Suntem mai restrictivi cât timp este starea de alertă”, ne-a declarat Alexandru Pura, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău.

Intrarea se va face strict pe pista de alergare a Stadionului Municipal Zalău şi se vor face acţiuni de dezinfecţie după fiecare program.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM