Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Vreau să debutez cu o victorie

Învingător cu FC Silvania, în partida de Cupă, cu Luceafărul Oradea, tânărul tehnician vrea să păşească cu dreptul şi în campionat.

Victoria obţinută de FC Silvania în faţa bihorenilor de la Luceafărul a adus gruparea de sub Măgură la un singur pas de o înfruntare cu o formaţie de Liga I. Fostul atacant al CFR-ului are gânduri mari şi în campionat, astfel că nu concepe să rateze victoria, în partida de sâmbătă dimineaţa, cu Mureşul Deva.

"Vreau să debutez cu o victorie şi în campionat. Nu ne vom apăra, deoarece mergem la Deva să câştigăm. Sper să revenim la Şimleu cu cele trei puncte, care ne vor ridica moralul pentru dificilele dispute ce urmează", a declarat Adrian Anca.

Până acum, istoria confruntărilor directe dintre cele două grupări este favorabilă Silvaniei, care în sezonul trecut s-a impus şi la Deva şi la Şimleu Silvaniei. În plus, "alb-albaştrii" păstrează amintiri frumoase de pe Stadionul "Cetate", acolo unde au obţinut o promovare istorică în Liga a II-a, la turneul d epromovare din urmă cu doi ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL