Connect with us

Culturism

Sălăjeanul Elias Rad este campion balcanic!

După ce a reuşit să devină vicecampion naţional, culturistul de la CS Alfa Zalău continuă seria rezultatelor bune şi la finele săptămânii recent încheiat s-a încununat campion balcanic


Munca, dorinţa şi ambiţia este un trio de succes pe care dacă şti să îl utilizezi cum trebuie, ai parte şi de rezultate. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Elias Raul Rad.

Culturistul legitimat la CS Alfa Zalău a avut rezultate foarte bune la juniori, însă, a decis să ia o pauză pentru a putea merge la Şcoala de Poliţie.

După o pauză de aproximativ trei ani, Elias a revenit în circuitul competiţiilor de culturism şi am putea spune că nici nu se observă pauza avută.

Mai întâi, Elias a reuşit să devină vicecampion naţional la juniori mari, iar la finele săptămânii trecute a reuşit un nou rezultat măreţ.

Participant la Campionatul Balcanic la Bodybuilding, culturistul legitimat la CS Alfa Zalău a reuşit să câştige titlul de campion balcanic la categoria bodybuilding clasic, juniori mari, 21 – 23 de ani.

La competiţia desfăşurată la Drobeta Turnu Severin au participat peste 150 de sportivi din şase ţări, România, Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia Herţegovina şi Muntenegru.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 9 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Culturism