Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. O mașină de Sălaj, motiv de bătaie între două femei, chiar în fața unui copil

Nu mai e un secret faptul că tot mai mulți sălăjeni s-au stabilit în ultimii ani în Florești, comună învecinată cu municipiul Cluj-Napoca.

O conjudețeană de-a noastră a fost implicată joi după-amiază într-un scandal urât, în care actorii principali au fost… reprezentante ale sexului frumos!?

Conform informațiilor de la fața locului, totul a început de la o femeie originară din Sălaj, care ar fi mers la un salon de înfrumusețare din Florești, undeva pe strada Avram Iancu. Aceasta ar fi ocupat abuziv locul de parcare al unei locatare din zonă.

Supărată că și-a găsit locul de parcare ocupat, o clujeancă a fotografiat autoturismul înmatriculat în Sălaj și a postat imaginea pe un grup de FB.

Cum problema nu a putut fi rezolvată, chiriașa locului de parcare a intrat în salon și a întrebat dacă știe cineva a cui e mașina de Sălaj. Nimeni nu a zis nimic, însă una dintre angajate a sunat-o pe patroană, care în doar câteva minute a fost acolo.

Nu știm exact ce a supărat-o atât de mult pe patroana salonului, cert este că ea s-a năpustit asupra femeii care ar fi dorit să parcheze pe locul ei.

Deși era însoțită de fiica sa de vreo 4 anișori, patroana și-a pierdut cumpătul și a început să o prindă de păr și chiar să o bruscheze pe femeie!?

Victima s-a ales cu un ochi vânăt, o buză spartă și mai multe zgârieturi la nivelul feței.

„Mi-am scos acte medico-legale și voi continua investigațiile medicale. Incidentul mi-a provocat hemoragie oculară și a fost nevoie de intervenția medicului oftalmolog pentru a-mi anestezia ochiul total. Am vânătăi la membrele inferioare, după ce m-a lovit cu piciorul. Totul s-a petrecut chiar sub ochii fetiței ei de patru ani. Urmează să depun luni o plângere penală la procuratură”, a declarat victima pentru  Monitorul de Cluj.

Sursa foto și video: Monitorul de Cluj

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj