Connect with us

FOTBAL

Exclusiv: Ionuţ Dănilă, baby-sitter de serviciu

Suspendat un an, după ce a lovit un arbitru, golgeterul Silvaniei din sezonul trecut îşi petrece timpul alături de “comoara” sa – Luana, care încă nu a împlinit trei luni.

Cunoscut ca un real talent, dar şi ca un jucător temperamental, Ionuţ Dănilă şi-a dat în stambă la finele campionatului trecut, la meciul cu FC Baia Mare, când l-a lovit pe arbitru cu capul în stomac. Pedeapsa a fost una drastică: un an de suspendare, din toate competiţiile! 

Salvarea, dacă putem spune aşa, a venit din sânul familiei, după ce soţia sa – Diana – a adus pe lume cea mai mare bucurie din viaţa fotbalistului. Micuţa Luana are acum două luni şi jumătate, iar Dănilă este alături de ea zi şi noapte.

“Timpul trece foarte greu fără fotbal, dar îmi omor timpul cu comoara mea – Luana. Acum, ea reprezintă totul pentru mine”, ne-a declarat fotbalistul în vârstă de 25 de ani, aflat acum la Satu Mare. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, a avut loc şi botezul, iar la petrecere au participat şi trei dintre colegii săi de la FC Silvania, este vorba despre George Petcuţ, Dumitru Muntean şi Dan Gavrilescu.

Sigur, fotbalul nu a dispărut complet din viaţa sa, astfel că se antrenează zilnic cu băieţii de la Olimpia Satu Mare. “La mulţumesc suporterilor şi colegilor, care sunt alături de mine. La iarnă vreau să revin în forţă şi să demonstrez că nu sunt un jucător terminat”, anunţă golgeterul, care a scuturat plasele porţilor adverse de opt ori în sezonul trecut. Sigur, suspendarea sa expiră abia în vara viitoare, dar conducerea Silvaniei va solicita clemenţă din partea comisiilor FRF. “Sperăm ca, prin luna februarie să poată reveni”, a confirmat preşedintele Ioan Gurzău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL