Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Primele imagini de la accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode

Ministrul Transporturilor a fost rănit uşor într-un accident produs în localitatea Dumbrăveni. Un motociclist aflat în trafic a filmat cum maşina în care se afla Lucian Bode a depăşit o coloană de maşini, având totuşi semnalele sonore pornite


Un eveniment rutier a avut loc pe drumul dintre Piteşti şi Vâlcea, în care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor.  În urma impactului, demnitarul s-a ales cu o fractură de piramidă nazală.

În mediul online au apărut şi imagini de dinaintea producerii evenimentului. Totul a fost filmat de către un motociclist, iar în imagini se poate observa cum maşina în care se afla Lucian Bode a depăşit o coloană de maşini, având, însă, semnalele acustice pornite.

Maşina în care se afla ministrul Transporturilor s-a oprit într-un gard, în timp ce un autoturism de culoare albă a fost izbit frontal.

Lucian Bode a suferit o fractură de piramidă nazală, dar a tras şi o sperietură zdravănă, dar nu a avut nevoie de spitalizare, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii au reţinut permisul de conducere al şoferului ministrului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj