Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal a marcat pentru Zalgiris şi lituanienii s-au calificat în faza următoare din Europa League

Fotbalistul sălăjean a izbutit un gol şi o pasă de gol în victoria obţinută de echipa sa împotriva estonienilor de la Paide, în primul tur prelimiar din Europa League


Liviu Antal este singurul fotbalist sălăjean angreat într-o competiţie europeană. Şimleuanul evoluează la FC Zalgiris Vilnius şi este vicecampion al Lituaniei, poziţie ce a permis echipei să evolueze în Europa League.

FC Zalgiris a început să respire aerul european încă din primul tur, adversarul lituanienilor în această fază fiind estonieni de la Paide.

Chiar dacă echipa lui Liviu Antal nu avea un moral foarte bun înaintea acestui joc, având în vedere că venea după o înfrângere şi un egal în campionat, până la urmă a ieşit bine pentru Zalgiris – formaţie ce s-a calificat în faza următoare a competiţiei europene.

Meciul a fost controlat de vicecampioana Lituaniei de la un capăt la celălalt, iar şimleuanul Liviu Antal a fost decisiv pentru calificarea echipei sale în faza următoare.

Astfel, în minutul 9, fotbalistul sălăjean a pasat excelent pentru Kaludjerovic, jucătorul reuşind să deschidă scorul.

În minutul 32, Antal avea să lase rolul de pasator pentru cel de marcator, şimleuanul reuşind să înscrie pentru 2 – 0, scor care avea să rămână nemodificat până la finalul partidei.

“Mă bucur că am marcat din nou în Europa şi echipa a câştigat. Echipa venea după o perioadă nu foarte bună. Am avut o înfrângere şi un egal în campionat, iar moralul echipei era puţin afectat. Dar, mă bucur că toată lumea a reacţionat pozitiv şi am reuşit să ne calificăm în faza următoare”, ne-a declarat Liviu Antal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in FOTBAL