Connect with us

FOTBAL

FC Zalău a învins FCM Baia Mare, în ultimul amical al iernii

Gruparea antrenată de Călin Pop a impresionat în perioada de pregătire pe care a încheiat-o cu a şasea victorie în cele şapte amicale jucate

 

Ultimul amical al iernii pentru FC Zalău a fost programat pe teren propriu, însă nici acesta nu s-a putut disputa la Zalău, având în vedere că formaţia zălăuană nu dispune de un teren de antrenament. Astfel, FC Zalău şi-a disputat returul cu FCM Baia Mare, la Nuşfalău, pe stadionul ”Nicolae Mandel”, unde gruparea antrenată de Călin Pop şi-a încheiat seria de meciuri amicale aşa cum a început-o, adică cu o victorie.

Fără aportul a 5 jucători importanţi, tehnicianul a alcătuit un prim 11 ”ştribit”, dar şi aşa formaţia de sub Meseş s-a descurcat în faţa colegei de Serie. Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul de la punctul cu var, cu 5 minute înainte de pauză, dar imediat după reluare, Paul Chiş a restabilit egalitatea.

În minutul 68, Alexandru Pop jr. a arătat că nu degeaba este golgeter în amicale şi a înscris golul victoriei, iar FC Zalău a închieat perioada de pregătire cu şase victorii din cele şapte jocuri de verificare, ceea ce le dă un moral excelent ”alb-albaştrilor” înaintea primului meci oficial, programat sâmbătă, 1 martie, pe teren propriu cu Unirea Jucu.

Rezultatele obţinute de FC Zalău în partidele amicale din această iarnă: FC Zalău – CS Barcău Nuşfalău 2 – 0, CSM Sighetu Marmaţiei – FC Zalău 1 – 2, Someşul Oar – FC Zalău 1 – 4, FCM Baia Mare – FC Zalău 0 – 3, Olimpia Satu Mare – FC Zalău 2 – 0, Sănătatea Cluj – FC Zalău 1 – 5, FC Zalău – FCM Baia Mare 2 – 1.

 

FC Zalău – FCM Baia Mare 2 – 1 (0 – 1)!

Au marcat pentru FC Zalău: Paul Chiş (50) şi Alexandru Pop jr. (68)

 

FC Zalău: Cristian Man – Raul Silaghi, Mihai Pop, Mihai Gui, Gabriel Èširiac, Paul Chiş, Cristian Molnar, Daniel Bogman, Daniel Supuran, Adrian Marinaş şi Alexandru Pop. Au mai evoluat: Edgars Portnojs, Radu Marian şi Dan Şimon. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

 

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL