Connect with us

ATLETISM

Sălăjeanul Robert Parge, locul 1 la Internaţionalele României

Fostul atlet de la CSS Zalău continuă rezultatele foarte bune la seniori şi în weekend a reuşit să urce de două ori pe podium la importanta competiţie de atletism desfăşurată pe Cluj Arena


Robert Parge este cel mai în formă atlet sălăjean, având rezultate notabile la nivelul seniorilor. Atletul a făcut junioratul la CSS Zalău, însă odată cu terminarea junioratului a fost nevoit să-şi caute alt club şi astfel a ajuns să fie legitimat la “U” Cluj – club pe care îl reprezintă şi în prezent.

La finele săptămânii trecute, “Cluj Arena” a găzduit cea mai prestigioasă competiţie internaţională de atletism pe pistă organizată în România, competiţie înscrisă şi în calendarul European Athletics.

Este vorba despre Campionatele Internaţionale de atletism ale României. Ediţia cu numărul 65 s-a desfăşurat în perioada 22 – 23 august şi printre sportivii aflaţi la start s-a aflat şi Robert Parge.

Sălăjeanul a avut o prestaţie foarte bună la Cluj-Napoca, reuşind să urce de două ori pe podium! Parge a reuşit să obţină medalia de aur la 400 m, în timp ce la proba de 200 de metri s-a clasat pe poziţia secundă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM