Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu vrea să transfere încă un jucător de la Rapid Jibou

După ce l-a adus la echipă pe Bogdan Ciaca, Sportul Şimleu îl vrea şi pe mijlocaşul Gabriel Ţiriac. Jucătorul a fost deja la Şimleu, la un prim antrenamet şi s-a înţeles în mare parte cu conducerea


Sportul Şimleu şi Rapid Jibou s-au luptat pentru câştigarea titlului în Liga a IV-a şi pentru promovarea în Liga a III-a, însă în eşalonul superior a ajuns până la urmă Sportul Şimleu, în timp ce Rapid Jibou va continua să evolueze în eşalonul al patrulea.

Cei mai importanţi jucători de la Rapid Jibou vor avea însă ocazia să bifeze meciuri la Liga a III-a, chiar din această toamnă şi tocmai în tricoul rivalei grupării de pe Someş.

Antrenorul George Zima şi-a dorit la echipă doi jucători experimentaţi de la formaţia jibouană, iar săptămâna trecută a reuşit să îl transfere pe Bogdan Ciaca.

De marţi, la antrenamentele Şimleului a ajuns şi mijlocaşul Gabriel Ţiriac, iar cele două părţi s-au înţeles în mare parte pentru un contract.

 “Ne-am înţeles şi cu Gabriel Ţiriac, iar de marţi vine la antrenamentele noastre. Mai trebuie doar să semnăm contractul. Mi-am dorit foarte mult să reuşesc să îl aduc la echipă, pentru că este un jucător de calitate, care poate să ne ajute în Liga a III-a, mai ales că el a mai evoluat în eşalonul superior”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Declarat cel mai bun fotbalist din Liga a IV-a în sezonul trecut, Gabriel Ţiriac are experienţă şi la nivelul Ligii a III-a, eşalon în care a bifat zeci de meciuri în tricoul lui FC Zalău, Arieşul Turda şi Luceafărul Bălan. În Liga a IV-a Sălaj, Gabriel Ţiriac a jucat la Dumbrava Gîlgău cu care a fost campion judeţean în 2017, iar în ultimul sezon a fost la Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL