Connect with us

DIVIZIA A1

Divizia A1 are la start 12 echipe

După ce ţintarul a fost stabilit cu 11 echipe, în zilele trecute a apărut şi a 12-a formaţie, iar CSU Braşov a anunţat că va participa în prima ligă


După doi ani de pauză, Divizia A1 revine la formatul cu 12 echipe. Iniţial s-au înscris 11 echipe pentru sezonul 2020 – 2021, însă în ultimele zile s-a ocupat şi ultima poziţie de către CSU Braşov, formaţie ce a activat în Seria Vest a Diviziei A2.

Braşovenii şi-au manifestat intenţia de a se înscrie în Divizia A1 încă din momentul în care Federaţia a invitat echipele în prima ligă, dar până la urmă, totul a devenit oficial săptămâna trecută, după stabilirea ţintarului.

Cu 12 echipe la start, vor fi etape întregi, în care vor avea loc şase meciuri, astfel că nicio echipă nu va mai avea de stat. CSU Braşov va debuta în Divizia A1 în deplasare la Explorări Baia Mare, iar cu SCM Zalău va juca în etapa a VII-a, la Braşov.

Pentru a face faţă în prima ligă, CSU Braşov va încerca să îşi întărească lotul şi deja a făcut unele mutări, la nivel de conducere. Iulian Stoian a fost numit managerul echipei, iar Daniel Banu a preluat banca tehnică, urmând ca în perioada următoare să se facă şi transferuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1