Connect with us

DIVIZIA A1

Sorin Pop: ”Sunt mulţumit de lot. SCM Zalău se gândeşte la o clasare în primele 4 – 5 locuri ale Diviziei A1”


Tehnicianul echipei de volei de la SCM Zalău s-a declarat mulţumit de jucătorii pe care îi are sub comandă, cu care speră în rezultate cât mai bune, chiar o clasare în “careul de aşi”, ceea ce ar însemna o calificare în cupele europene


Băimăreanul Sorin Pop este cel care va conduce SCM Zalău din postura de antrenor principal, urmând să fie ajutat de Marius Lazăr. Cei doi au luat pulsul echipei pentru prima dată, cu ocazia reunirii de luni, unde au fost prezenţi şase jucători. În prima zi, doar jumătate din lot au avut la dispoziţie cei doi antrenori, însă în zilele următoare vor veni şi ceilalţi voleibalişti, astfel încât pregătirea să poată decurge normal.

“Suntem o echipă nouă, o luăm de la început şi nu va fi chiar aşa de uşor. Ne bucurăm că a venit şi Mihai Tarţa, iar dacă va mai veni un jucător ca să fim 12, atunci va fi în regulă. Sunt mulţumit de lot. Îmi doresc ca toţi jucătorii să fie sănătoşi şi să ne pregătim cât mai bine. A fost o pauză lungă şi pentru jucători, fiindcă din luna martie a fost o vacanţă forţată”, ne-a declarat Sorin Pop.

Încă de la prima particiare în Divizia A1, SCM Zalău îşi doreşte să atace locurile fruntaşe, chiar o clasare în “careul de aşi”.  Până să îşi fixeze un astfel de obiectiv, SCM Zalău rămâne mai rezervată, deoarece şi celelate echipe de top din Divizia A1 şi-au întărit loturile.

Ne gândim la o clasare cât mai bună, chiar la primele patru-cinci locuri, dar să vedem ce au făcut şi celelalte echipe. Din ce am auzit, Arcada, Dinamo şi SCMU Craiova s-au întărit, dar nu trebuie să le uităm şi pe celelalte echipe care au vechime în Divizia A1 şi care sunt de tradiţie, cum este Steaua, Explorări Baia Mare, Unirea Dej, chiar şi “U” Cluj. Nu trebuie să le subestimăm”, a spus Sorin Pop.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1