Connect with us

MINIFOTBAL

Ce se mai întâmplă cu competiţiile de minifotbal? Federaţia lucrează la modalităţi de finalizare a sezonului


Speranţe mai există pentru ca minifotbalul să îşi reia activitatea în perioada următoare, iar oficialii Federaţiei de Minifotbal din România vor avea o şedinţă de lucru cu direcţiile regionale pentru a se găsi soluţiile cele mai bune


Sezonul 2019 – 2020 a fost compromis la multe sporturi, iar minifotbalul a avut şi el de suferit.

În niciun campionat judeţean nu a mai avut loc un meci din luna martie, iar competiţiile au fost într-o continuă stare de suspendare.

Deşi conducerea Federaţiei a încercat să găsească soluţii împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a reporni fotbalul, acest lucru nu a fost posibil, din cauza creşterii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus.

Speranţe mai există pentru ca minifotbalul să îşi reia activitatea, dar prima dată, restricţiile impuse de protocolul emis de Minister trebuie să se mai relaxeze.

Federaţia de Minifotbal este pregătită să dea restartul la competiţii, iar în această săptămână a convocat o şedinţă de lucru cu direcţiile regionale pentru a găsi cele mai bune soluţii în ce priveşte desfăşurarea întrecerilor de minifotbal.

Organizatorii locali doresc să găsească metode pentru finalizarea competiţiilor, din sezonul 2019-2020, urmând să găsească un sistem adecvat pentru această perioadă şi pentru sezonul 2020 – 2021.

Conducerea Federaţiei nu şi-a luat  gândul de la turneele finale, astfel că cele mai importante turnee ar putea avea loc în această toamnă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in MINIFOTBAL