Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu transferă de la rivala Rapid Jibou!


Nou-promovata a ajuns la o înţelegere cu Bogdan Ciaca, fotbalist care de câteva zile se pregăteşte sub comanda lui George Zima şi va semna cu gruparea de sub Măgură


În sezonul 2019 – 2020, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou s-au duelat pentru supremaţia în Liga a IV-a, dar pandemia de coronavirus a oprit campionatul la început de martie. S-a tot discutat despre disputarea măcar a unei finale între Şimleu şi  Jibou, care să decidă campioana Sălajului.

Meciul nu a mai avut loc, iar AJF a trimis formaţia de la poalele Măgurii la barajul pentru Liga a III-a.

Chiar dacă a pierdut meciul cu Progresul Şomcuta Mare, gruparea condusă de Ioan Gurzău a promovat în eşalonul superior de pe locul 2, în baza criteriului fair-play.

Pentru a face faţă în Liga a III-a, Sportul are nevoie de întăriri. La acest aspect lucrează conducerea, care s-a orientat şi spre rivala Rapid Jibou, de unde va fi transferat Bogdan Ciaca.

Mijlocaşul se află în pregătiri cu şimleuanii de săptămâna trecută şi, în proporţii mari, cele două părţi s-au înţeles în privinţa unei colaborări.

“Este un jucător cu experienţă care ne poate ajuta. Îmi place caracterul lui şi în mare parte ne-am înţeles pentru un transfer”, a spus antrenorul George Zima.

Pentru Bogdan Ciaca, Liga a III-a nu reprezintă o noutate, deoarece jucătorul a mai evoluat în acest eşalon cu Unirea Dej şi Luceafărul Bălan.

“În  mare parte m-am înţeles cu cei de la Sportul. Mă bucur că voi juca în Liga a III-a, unde am mai evoluat în trecut. Este un fotbal mult mai diferit faţă de Liga a IV-a. Mă voi muta la Zalău în această perioadă şi îmi va fi mult mai uşor să merg la antrenamente”, ne-a declarat Bogdan Ciaca.

În Sălaj, fotbalistul a mai jucat la Dumbrava Gîlgău şi Unirea Mirşid, fiind tot timpul un jucător de bază.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL