Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău a remizat cu Gloria Bistriţa, într-un amical tensionat pe final!


După 3 – 0 acum 10 zile, echipa antrenată de Marius Paşca a reuşit doar o remiză pe teren propriu, scor 1 – 1. Jocul putea fi câştigat însă de zălăuani, în ultimele secunde, când Florin Istrate a ratat un penalty. A fost însă o fază controversată, la care oaspeţii au vrut în primă fază să părăsească terenul, în semn de protest la decizia arbitrului


În mai puţin de două săptămâni, SCM Zalău a disputat patru jocuri de verificare, iar pe primele două le-a câştigat, 3 – 0 la Gloria Bistriţa şi 3 – 2 la Unirea Dej.

Sâmbătă, formaţia zălăuană s-a duelat pe Cluj Arena cu Universitatea, unde a pierdut cu 6 – 2,  iar marţi după-amiază a disputat şi primul joc de verificare pe teren propriu, returul cu Gloria Bistriţa.

Dacă acum 10 zile, SCM Zalău a dominat clar jocul şi a câştigat cu 3 – 0, de data aceasta, partida a fost mult mai echilibrată. Prima repriză s-a terminat fără goluri, deşi ambele echipe au avut unele ocazii.

Jocul a fost mai atractiv în partea secundă, iar SCM Zalău a avut prima ocazie în minutul 46, prin Sebastian Culda, care a şutut puţin pe lângă poartă. În minutul 58, SCM Zalău a deschis scorul, prin Florin Istrate, după o pasă genială dată de Mihai Onicaş. Golgheterul Zalăului din amicale a rămas singur cu portarul, l-a driblat elegant şi a şutat în poarta goală pentru 1 – 0.

Un minut mai târziu, SCM Zalău putea marca prin Mihai Onicaş, care a şutat din prima, pe lângă poartă, după o centrare a lui Cristian Jalbă.

Gloria a replicat rapid şi a făcut 1 – 1 în minutul 70, în urma unei lovituri libere. În zadar a respins portarul Andrei Pop de două ori, deoarece balonul a ajuns la Paul Potra, care din interiorul careului a trimis în poartă.

Fazele importante s-au mutat la poarta cealaltă, iar într-un singur minut, Sebastian Duma a avut două ocazii. Mai întâi a tras în portar, iar la a doua fază a tras în bară de la 20 m. Şi vizitatorii puteau marca în minutul 88, dat Tudor Mare a scos în corner un şut bun.

Faza cea mai încinsă s-a petrecut în minutul 90, când Arnold Neuers a scos o lovitură de la 11 m. Decizia i-a înfuriat pe cei de la Bistriţa, iar antrenorul a decis să îşi scoată echipa de pe teren. Până la urmă, o parte dintre jucători au rămas pe teren, iar penalty-ul s-a executat, însă fără efect pentru SCM Zalău, deoarece Florin Istrate a ratat!

S-a terminat 1 – 1, iar după două victorii şi o înfrângere, SCM Zalău obţine şi o remiză în partidele amicale.

SCM Zalău – Gloria Bistriţa 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Florin Istrate (57), respectiv Paul Potra (70)

SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Alin Mutu, Kis Lorant, Cristin Jalbă, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate și Mihai Petra. Au mai jucat: Tudor Mare, Răzvan Dulap, Arnold Neuers, Sebastian Duma, Denis Cubaş, Dănuţ Cozma, Alexandru Jula şi Mihai Cohan. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL