Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău şi-a programat un nou joc amical. Partida are loc pe Stadionul Municipal


Formaţia antrenată de Marius Paşca va disputa marţi, de la ora 18.00, o partidă de verificare cu Gloria Bistriţa, echipă pe care a mai întâlnit-o şi acum 10 zile


Echipa de fotbal de la SCM Zalău este în plină pregătire, iar de aproape două săptămânii, gruparea pregătită de Marius Paşca poate să aprofundeze şi partea tehnico-tactică. Astfel, SCM Zalău a disputat până acum trei jocuri amicale, cu Gloria Bistriţa, Unirea Dej şi Universitatea Cluj, toate având loc în deplasare.

Marţi după-amiază, de la ora 18.00, SCM Zalău va disputa şi prima partidă de verficare pe teren propriu, care va avea loc cu respectarea restricţiilor impuse de autorităţi, evident fără spectatori.

SCM Zalău se va duela cu Gloria Bistriţa, grupare pe care a întâlnit-o în urmă cu 10 zile, la Bistriţa, în faţa căreia, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 3 – 0.

Şi la final de săptămână, conducerea încearcă să mai programeze un joc de verificare, urmând ca pe 25 august, SCM Zalău să dispute şi prima partidă oficială, în faza I a Cupei României.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL