Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Primii paşi la echipa de volei de la SCM Zalău!


Luni, la orele amiezii, la Sala Sporturilor, SCM Zalău s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon. Prima zi a fost mai degrabă o întâlnire, la care antrenorii şi conducerea le-a vorbit jucătorilor prezenţi despre planurile şi strategia care va urma. Au fost prezenţi şase jucători, iar dintre străini s-a prezentat doar sârbul Ivan Kostic, restul voleibaliştilor urmând să se alăture lotului în zilele următoare


“Era” SCM Zalău la secţia de volei a început cu adevărat luni, când noua grupare din municipiu s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon.

Prima zi a fost o întâlnire între jucători, staff-ul tehnic şi conducere, în care s-a discutat despre planurile şi strategia ce va fi abordată în campionatul Diviziei A1, ce va începe peste două luni.

În prima zi au fost prezenţi doar şase jucători, iar dintre străini s-a prezentat doar Ivan Kostic, restul voleibaliştilor urmând să sosească la Zalău în zilele următoare.

Liviu Rîpeanu, Vlad Ciuciureanu, Andrei Mihălescu, Mihai Coasă şi Mihai Tarţa au fost ceilalţi voleibalişti prezenţi la reunire, ultimul fiind transferat zilele trecute de la Unirea Dej.

“Au fost prezenţi şase jucători, dar pe parcursul săptămânii vor mai veni şi alţi voleibalişti. Azi vom pune la punct toate detaliile legate de pregătire, care o vom face pe plan local. Sperăm să vină şi ceilalţi jucători cât de repede. Străinii vor veni pe rând, dar nu va fi nicio problemă, fiindcă vom avea timp suficient de pregătire până la startul sezonului”, ne-a declarat Sorin Pop, antrenorul principal de la SCM Zalău.

La reunire a mai fost prezent “secundul” Marius Lazăr, dar şi persoanele din conducere, Marcel Doru Ţârle – directorul clubului, Adrian Feher – managerul secţiei de volei şi Adrian Gontariu, care va da o mână de ajutor la SCM Zalău şi se va ocupa de imaginea clubului.

Nikola Pekovic, Nicolas Bernard dos Santos, Leo Dal Bosco şi Yohan Leon sunt ceilalţi jucători care în această vară au semnat cu SCM Zalău şi se vor alătura echipei în perioada următoare

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 19 august. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1