Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a despărţit și de Andrei Şumlea


Fotbalistul a evoluat în sezonul 2019 – 2020 la formația zălăuană, fiind împrumutat de CS Atletic Zalău


În condiţiile în care pauza fără fotbal a fost de câteva luni, SCM Zalău a avut timp să se organizeze pentru noul sezon. Jucătorii care nu mai fost doriţi de antrenori s-au despărţit de SCM , iar lista plecărilor a fost numeroasă.  Nu mai puţin de 12 jucători au plecat în această vară, între cei plecaţi fiind şi fundaşul Andrei Şumlea

. Jucătorul a venit la SCM Zalău la începutul sezonului trecut şi a apucat să joace în câteva meciuri, însă el a fost cedat la SCM sub formă de împrumut de la Atletic Zalău.  Împrumutul său a expirat în această vară, iar cele două părţi s-au despărţit. Nu s-a mai pus problema de o posibilă prelungire, deoarece jucătorul a anunţat conducerea că va pleca în străinătate.

“Andrei Şumlea nu era jucătorul nostru şi a plecat în această  vară de la echipă. Mi-am dorit să transferăm jucători cu care să semnăm pe cel puţin doi ani, iar majoritatea dintre cei veniţi sunt acum jucătorii lui SCM. Degeaba vrem omogenizare dacă tot la 6 luni sau un an schimbăm jucători. A fost bună această perioadă că s-a putut face o mică curăţenie”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Claudiu Băican, Călin Cristian, Tudor Ţăranu, Ervin Kinczel, Laurenţiu Iorga, Andrei Vaştag, Raul Saroşi, Marius Dumitraşcu, Andrei Pavel, Robert Popescu, Andrei Haţiegan sunt ceilalţi jucători de care SCM Zalău s-a despărţit în această vară.

În locul lor au venit Mihai Onicaş, Mihai Forna, Mihai Petra, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Bogdan Miron, Arnold Neuers, Dănuţ Cozma, Eduard Kurti, Robert Rus și Mihai Cohan, dar noutăţi la nivel de lot mai pot apărea până la startul sezonului.

“Poate vom mai face un transfer. Avem un lot competitiv şi echilibrat valoric, dar mai avem de lucrat la relaţii de joc şi omogenizare. Avem speranţe în noul sezon şi cu siguranţă nu va mai fi ce a fost în campionatul trecut”, a mai spus Marius Paşca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL