Connect with us

DIVIZIA A1

Sorin Pop – noul tehnician al Zalăului: “La Zalău voleiul e o tradiţie. Mă bucur că voi antrena SCM” 


Tehnicianul are planuri îndrăzneţe cu gruparea de sub Meseş pe care vrea să o ducă în “careul de aşi” al Divizie A1, încă din primul sezon. Sorin Pop are performanţe notabile ca şi jucător în tricoul celor de la Elcond şi speră să aibă realizări şi din postura de antrenor al SCM Zalău


Încâ din primele săptămâni de activitate a secţiei de volei de la SCM Zalău, conducerea a decis cine se va ocupa de pregătirea echipei. Băimăreanul Sorin Pop a fost propus pentru funcţia de antrenor principal, iar fostul voleibalist a acceptat în cele din urmă oferta. A avut nevoie de timp pentru gândire, mai ales că Sorin Pop a lucrat timp de 15 ani la Explorări Baia Mare ca şi antrenor secund, iar înainte a fost jucător la gruparea maramureşenă.

Ca şi voleibalist, Sorin Pop a jucat şi pentru Elcond Zalău cu care a obţinut performanţe notabile.

“Am câştigat două titluri de campion cu Elcond şi un titlu de vicecampion.   Sunt performanţe frumoase obţinute la Zalău ca şi jucător şi ar fi frumos să obţin astfel de performanţe la Zalău şi ca şi antrenor. Va fi însă foarte greu. Orice început este mai dificil, dar sperăm să obţinem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat antrenorul Sorin Pop.

Băimăreanul va face echipă pe banca tehnică cu zălăuanul Marius Lazăr, cei doi urmând să înceapă treaba săptămâna viitoare, când SCM Zalău se va reuni pentru a pregăti noul sezon.

“Mă bucur că voi antrena echipa din Zalău. Vreau să le mulţumesc celor din conducerea de la SCM, pentru că s-au gândit la mine. Sper ca împreună cu cei din conducere şi cu colegul meu Marius Lazăr să avem rezultate bune, să practicăm un joc frumos, iar la sală să vină cât mai multă lume, fiindcă la Zalău voleiul este o tradiţie. Totodată vreau să le mulţumesc şi celor de la Baia Mare că m-au înţeles. Nu a fost deloc uşor să i-au această decizie, fiindcă am activat 15 ani ca şi antrenor la Explorări şi încă vreo 14 ani ca şi jucător”, a mai spus Sorin Pop.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1