Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar: “Am ales UTA pentru minunaţii suporteri, care sunt tot timpul alături de echipă”


Fotbalistul sălăjean a ajuns în această vară la Arad, acolo unde speră să ducă Bătrâna Doamnă până în play-off-ul Ligii I


Peste 100 de meciuri a prins Vlad Morar în Liga 1. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a marcat peste 30 de goluri în tricoul formațiilor “U” Cluj, Petrolul, ASA Tg. Mureş şi Viitorul Constanţa.

Sălăjeanul şi-a trecut în CV două trofee, Cupa României în 2013 cu Petrolul Ploieşti şi campionatul în 2017 cu FC Viitorul Constanţa.

La UTA, fotbalistul originar din comuna Crișeni speră să prindă play-off-ul Ligii 1.

Antrenorul de la UTA, Laszlo Balint s-a declarat încântat că va avea la dispoziţie un fost campion al României.

“Vlăduţ unul dintre jucătorii cu care am demarat de mai mult timp discuţii în perspectiva viitorului sezon de primă ligă. Mă bucur că am reuşit să-l convingem să ni se alăture, este un jucător cu calitate incontestabilă, ce crează o concurenţă pe care deja o aveam în compartimentul ofensiv”,  a spus tehnicianul de la UTA.

Campionatul următor al Ligii 1 va începe weekendul următor. Însă, până atunci, UTA va juca un amical cu CFR Cluj.


“Mă bucur că fac parte din acest proiect, abia aştept să-mi revăd câţiva foşti colegi, dar şi să cunosc staff-ul tehnic. Ce m-a făcut să vin la UTA? În primul rând, minunaţii suporteri de la Arad. Apoi, Bogdan Apostu şi Laszlo Balint. Sper să facem o treabă cât mai bună, iar asta înseamnă prezenţa în play-off la finalul stagiunii regulate. Asta nu depinde decât de noi, să ducem echipa acolo unde îi este locul. Postul meu preferat e în spatele vârfului, dar pot juca şi în altă parte, depinde unde mă pune antrenorul. Pot spune că am urmărit în special ultimele două meciuri ale UTA-ei din play-off, cel de la Piteşti, cu FC Argeş, unde am avut mari emoţii. Era, însă, nedrept să nu promoveze Aradul. Discuţiile dintre mine şi clubul UTA au pornit acum câteva săptămâni, iar acum s-au concretizat”.

 Vlad Morar – noul fotbalist de la UTA Arad


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL