Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana Arcada transferă de la Volei Municipal Zalău


După un sezon la gruparea zălăuană, extrema Ovidiu Darlaczi a ajuns tocmai la campioana Arcada Galaţi. Astfel, voleibalistul din Timişoara mai adaugă în cv o echipă importantă, după ce în 2018 a fost la Tricolorul Ploieşti, cu care a câştigat titlu


Volei Municipal Zalău este istorie, chiar dacă conducerea a anunţat că a înscris echipa în liga secundă. Se pare că interesele familiei Coţa sunt cu totul altele, astfel că se doreşte obţinerea unor grile de pe urma jucătorilor care încă mai aveau acord cu clubul şi pentru sezonul următor.

Între aceşti jucători se afla şi extrema Ovidiu Darlaczi, care deja şi-a găsit echipă pentru sezonul viitor. Voleibalistul în vârstă de 21 de ani va juca la cea mai titrată echipă din Divizia A1, la campioana României, Arcada Galaţi. Asta după ce, jucătorul din Timişoara a mai bifat o echipă de top din România, în sezonul 2017 – 2018, când a jucat pentru Tricolorul Ploieşti, cu care a câştigat titlul. Ovidiu Darlaczi a mai jucat şi pentru Tomis Constanţa, formaţie care în urmă cu 3 – 4 ani domina voleiul românesc.

Pe lângă Ovidiu Darlaczi, alţi doi jucători importanţi a mai transferat în această perioadă Arcada Galaţi. Este vorba de Vlad Kantor, 25 ani, 180 cm, transferat de la Unirea Dej, care este liberoul Naţionalei de seniori a României şi Alexandru Raţă, 20 ani, 197 cm, fals, care ultima dată a jucat tot la Unirea Dej.

Dintre jucătorii pe care i-a avut Volei Municipal Zalău în sezonul trecut, doi şi-au anunţat retragerea, Andrei Spînu şi Şerban Paşcan. Gabriel Cherbeleaţă a ajuns la Dinamo Bucureşti, Cristian Bartha a semnat cu SCMU Craiova, iar Leo Dal Bosco va juca în continuare la Zalău, dar la SCM, noua grupare de volei de la poalele Meseşului, care a fost invitată în Divizia A1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1