Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău sună adunarea la echipa de volei


Noua grupare din municipiu va începe luni pregătirile pentru noul sezon cu exact două luni înainte de startul campionatului


Voleiul zălăuan respiră în continuare la un nivel înalt, prin SCM Zalău care va evolua direct în Divizia A1, încă din primul sezon. După ce a primit această veste din partea Federaţiei Române de Volei, conducerea a parafat înţelegerile cu jucătorii, astfel că până în momentul de faţă sunt nouă jucători care au semnat cu SCM.

În zilele următoare, lotul urmează să fie definitivat, astfel că de săptămâna viitoare, antrenorii Sorin Pop şi Marius Lazăr vor suna adunarea. Luni, 17 august, este programată reunirea lotului,urmând ca pregătirea să se facă pe plan local. Vor avea loc şi meciuri de verificare, cel mai probabil în luna septembrie, dar până atunci, antrenorii vor pune accentul pe pregătirea fizică.

La reunirea lotului nu vor fi prezenţi însă toţi jucătorii, deoarece o parte dintre voleibaliştii aduşi din străinătate vor fi nevoiţi să stea în carantină.

“Începem pregătirile de săptămâna viitoare. Să vedem câţi jucători vor veni din prima zi la antrenamente, fiindcă va fi o problemă cu jucătorii care vin din alte ţări. Probabil unii dintre ei vor trebui să intre în carantină. Eu sper să avem tot lotul la dispoziţie într-un timp cât mai scurt. Vom face o pregătire pe plan local, după care vom susţine şi jocuri amicale. Timpul este suficient pentru a ne pune la punct, exact două luni. Să vedem dacă  va începe pe 17 octombrie Divizia A1 sau se va mai amâna”, ne-a declarat Sorin Pop, antrenorul de la SCM Zalău.

Ivan Kostic, Nikola Pekovic, Liviu Rîpeanu, Mihai Coasă, Vlad Cuciureanu, Nicolas Bernard dos Santos, Leo Dal Bosco , Andrei Mihălescu şi Yohan Leon sunt jucătorii pe care SCM Zalău i-a transferat până în momentul de faţă, iar până la primele antrenamente, conducerea intenţionează să mai aducă doi jucători.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1