Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Bogdan Hauşi – jucător Progresul: “Cred că am fost mai buni decât Sportul Şimleu”


Jucătorul consideră că echipa sa a avut câştig de cauză datorită experienţei pe care o au unii fotbalişti din lot


Deşi părea favorită în meciul cu Progresul Şomcuta Mare, datorită pregătirii fizice, Sportul Şimleu a fost învinsă cu 2 – 0 de către gruparea din Maramureş. Un rol important la acest rezultat l-a avut experimentatul Bogdan Hauşi, care a şi marcat primul gol cu o lovitură de cap.

Fotbalistul consideră că echipa sa avut câştig de cauză datorită experienţei pe care o au jucătorii din lotul Şomcutei.

“Eu cred că experienţa a fost de partea noastră şi la acest capitol s-a făcut diferenţa, fiindcă pregătiţi fizic nu putem spune că am fost. Ştiam că Sportul Şimleu este pregătită fizic, dar fiind un singur joc, se poate întâmpla orice. Cred că am fost mai buni în acest joc. Mă bucur că Progresul Şomcuta Mare a promovat, dar eu nu voi mai juca în Liga a III-a. Am jucat destul în ligile superioare şi m-am retras de mult. Acum mai joc doar ca să am motiv să beau o bere după meci”, ne-a declarat Bogdan Hauşi.

Dacă Progresul Şomcuta Mare a promovat de pe primul loc din grupă, Sportul Şimleu s-a aflat între cele şapte echipe clasate pe locurile 2, datorită criteriului fair-play, iar formaţia condusă de Ioan Gurzău a prins şi ea Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in FOTBAL