Connect with us

HANDBAL

Adrian Feher şi Teodora Bloj, cuplu şi la fileu!

Fostul multiplu campion la volei şi handbalista care în 2017 a cucerit bronzul în Liga Naţională cu HC Zalău au făcut pereche la o competiţie de tenis de câmp desfăşurată la Zalău, Bloj fiind la prima experienţă într-o competiţie oficială de tenis de câmp


La finalul săptămânii trecute, Tennis Play by Bogdan Cuceu a organizat Business Center Zalău Open 5.

Competiţia de tenis de câmp face parte din circuitul Tenis Partener şi s-a desfăşurat la Baza de Tenis a Primăriei municipiului Zalău, bucurându-se de un număr impresionant de participanţi, 104.

Printre tenismenii participanţi la acest turneu am regăsit şi două nume cunoscute pentru sportul sălăjean.

Astfel, Adrian Feher – multiplu campion la volei cu Remat Zalău şi Volei Municipal Zalău – a făcut cuplu şi la fileu cu handbalista Teodora Bloj, cea care era golgheterul celor de la HC Zalău, în sezonul 2016 – 2017 când sălăjencele au câştigat medaliile de bronz în Liga Naţională.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a întins şi pe terenul de tenis de câmp.

Recent, Adrian Feher a devenit instructor de tenis, iar Teodora a fost tot mai atrasă de acest sport.

Astfel, după ce a primit mai multe lecţii, handbalista care în prezent este liberă de contract a decis că este momentul să participe şi la competiţii oficiale.

Nu a făcut-o la simplu, ci alături de Adrian Feher au făcut pereche pentru proba de dublu de la nivelul 6.

Dacă Adrian Feher se poate lăuda şi cu un turneu platinum cucerit la dublu, Teodora a fost la prima participare, astfel că cei doi nu şi-au stabilit un obiectiv anume, ci mai degrabă a fost acomodarea handbalistei la competiţiile oficiale din “sportul alb”.

Cu siguranţă că în viitorul, vor apărea şi rezultatele dacă cei doi vor continua să facă pereche în competiţiile de dublu din circuitul Tenis Partener.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL