Connect with us

DIVIZIA A1

Gabriel Cherbeleaţă ajunge la o echipă de top din Divizia A1


Voleibalistul va juca din nou în capitală, de data aceasta la Dinamo Bucureşti


Măcinată de probleme financiare şi rămasă fără susţinere din partea autorităţilor, Volei Municipal Zalău s-a desfiinţat, iar toţi jucătorii au devenit liberi. Din păcate pentru ei, au rămas cu restanţe financiare, astfel că mai mulţi jucători au de primit  salarii din trecut, fapt pentru care au acţionat clubul în instanţă.

Şi Gabriel Cherbeleaţă s-a aflat în această situaţie, dar a acţionat clubul în instanţă luna trecută şi speră să îşi recupereze banii.

Până să îşi recupereze drepturile băneşti de la fosta echipă, fostul internaţional s-a decis asupra viitorului şi în sezonul viitor va evolua la o echipă de top din Divizia A1.

Astfel, Gabriel Cherbeleaţă a semnat cu Dinamo Bucureşti, o fruntaşă a campionatului trecut, când s-a clasat pe podium.

”Mă bucur că am semnat cu Dinamo, un club atât de prestigios. Sper să fim la înălţimea tradiţiei şi să ne îndeplinim obiectivele fixate”, a declarat Gabriel Cherbeleaţă, pentru site-ul oficial a lui Dinamo.

Voleibalistul în vârstă de 29 de ani a rămas cu un gust amar  după experienţa de la Zalău, dar încă speră să îşi recupereze banii de la Volei Municipal, cu toate că şansele sunt mici, în condiţiile în care clubul s-a desfiinţat. “Sper ca judecătorii să ia cele mai bune decizii şi sper să ne recuperăm banii. Speranţa moare ultima”, a spus Gabriel Cherbeleaţă.

Jucătorul a avut două perioade în care a evoluat pentru echipa zălăuană. Prima dată s-a întâmplat în perioada 2013 – 2015, iar a doua oară în sezonul 2019 – 2020.

Voleibalistul a mai jucat în Divizia A1 la “U” Cluj, Explorări Baia Mare, Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti, dar cele mai bune rezultate le-a avut în tricoul Zalăului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1