Connect with us

TENIS

FOTO. Peste 100 de tenismeni înscrişi la Business Center Open Zalău

Turneul organizat de Tennis Play by Bogdan Cuceu a strâns la start nu mai puţin de 104 participanţi la cele şapte nivele de simplu şi trei nivele de dublu. Turneul face parte din circuitul Tenis Partener fiind de categoria Gold, deşi s-a apropiat de nivelul Platinum


Timp de două zile, Baza de Tenis a Primăriei municipiului Zalău a fost gazda competiţiei Business Center Zalău. Turneul a fost organizat de Tennis Play by Bogdan Cuceu şi s-a desfăşurat sub egida Tenis Partener cu ajutorul sponsorilor Business Center Zalău, Cronox Impex, Vila President şi Yonex România.

Nu mai puţin de 104 sportivi din toată ţara s-au înscris la această competiţie, fiind cel mai mare turneu desfăşurat la Zalău din punct de vedere al numărului de sportivi înscrişi. A fost ediţia cu numărul 5, iar pentru acest turneu, organizatorii au propus şapte nivele de simplu, nivele 4, 5, 6, 6 (+45 de ani), 7, 8 şi 9, dar şi trei nivele de dublu, 6, 7 şi 8,5.

La nivelul 4 a fost o finală zălăuană, Cristian Unguruşan reuşind să-şi adjudece primul loc după o finală cu Daniel Buda. Finală zălăuană a fost şi la nivelul 5, acolo unde Osvath Tamas s-a impus în faţa lui Marin Mercea.

În ceea ce priveşte nivelul 6, jibouanul Adrian Ardelean s-a impus în marea finală în faţa sătmăreanului Mihail Romulus, pentru ca la nivelul 6, categoria +45 de ani, Dorel Brisc să-l învingă pe Cristian Budean, ambii fiind din Zalău.

La nivelul 7, Thomas Florean a trecut în trei seturi de Alin Mercea, iar la nivelul 8, Mihai Grec a fost câştigător, după ce Iosif Boroş a abandonat lupta din cauza unei accidentări suferite la meciul din semifinale.

La cel mai înalt nivel, nivelul 9, clujeanul Cătălin Plăcintar s-a impus în faţa lui Bogdan Chivu. De precizat este şi faptul că Pălăcintar este locul 1 în ţară la nivelul 9, având în palmares şi turnee platinum.

“Nivelul a fost foarte ridicat comparativ cu alte turnee gold din zonă. Au participat la mai multe nivele jucători care au în palmares cel puţin un turneu platinum. A fost un nivel aproape de platinum la acest turneu”, spune Bogdan Cuceu, organizatorul competiţiei.

În ceea ce priveşte probele de dublu, la nivelul 6 s-au impus sătmărenii Laszlo Fogel şi Mihali Romulus, după o finală cu Gabi Terheş şi Vasile Avram.

La nivelul 7,  cuplul format din zălăuanca Ioana Lung şi şimleuanul Kutasi Bence a fost de neoprit, cei doi adjudecându-şi primul loc la acest nivel, după o finală cu perechea Iuliu Follert – Flaviu Rus.

La nivelul 8,5, Cosmin Sălăgian (Câmpia Turzii) şi  Daniel Micu (Satu Mare) s-au impus în finala cu Sziszu Robert şi Iosif Boroş, ambii din Gherla.

Următorul turneu ce va avea loc la Zalău se va desfăşura în perioada 18 – 20 septembrie.

La final, sportivii au fost răsplătiţi de organizatori cu premii în bani, dar şi în materiale sportive.

Sursa foto: Tennis Play by Bogdan Cuceu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS