Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Europarlamentarul Corina Creţu, vizită în judeţul Sălaj


Demnitarul a vizitat judeţul natal, întâlnindu-se cu oameni de afaceri, dar şi cu membri Pro România


Europarlamentarul Corina Creţu, aleasă pe listele PRO România, s-a aflat în vizită în judeţul Sălaj. Aceasta s-a întâlnit în Jibou cu administratorul Pensiunii Eden, iar apoi în Zalău cu mai mulţi membri ai PRO ROmânia.

“Mi-a făcut mare plăcere să mă întorc, astăzi, la Jibou – oraș de care sunt legată sufletește și care are nevoie de o administrație performantă, europeană, îndreptată către adevăratele nevoi ale celor care locuiesc și muncesc aici.

Există un potențial extraordinar care trebuie valorificat: cel turistic. Abordat serios, acest sector economic ar putea oferi soluții pentru multe dintre celelalte probleme ale Jiboului, printre care șomajul. Dar acest lucru ține în primul rând de administrația publică locală.

Am încredere în Buzure Dana, candidatul PRO România pentru funcția de Primar al orașului Jibou.
Dana are energia și determinarea de care Jiboul are nevoie pentru ca planurile acestea să devină realitate. Totodată, are un program coerent și detaliat pentru Jibou, pregătirea ei fiind un real câștig pentru orice comunitate.

Îi asigur pe toți locuitorii Jiboului de întreaga mea susținere pentru proiectele care urmăresc dezvoltarea orașului.

Îi mulțumim pentru găzduirea acestei întâlniri colegei noastre Buda Viorica! Pensiunea Eden a fost, ca de fiecare dată, o adevărată oază de liniște și ospitalitate!”, a fost mesajul transmis de Corina Creţu în urma vizitei din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj