Connect with us

Ştiri din Sălaj

Florin Florian vrea să decidă împreună cu sălăjenii ce e mai bine pentru Sălaj


Propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj are mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea judeţului, printre care se numără implementarea unor servicii publice online, dar şi accesarea de fonduri pentru realizarea de sisteme de protecţie antigrindină. Mizează şi pe bugetarea participativă şi pe un dialog continuu cu cetăţenii


Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj vine cu o idee inovativă prin care acesta le propune sălăjenilor să decidă împreună pentru Sălaj. De altfel, acesta este şi sloganul cu care tânărul inginer vine în faţa alegătorilor. Prin desemnarea lui Florin Florian în locul lui Tiberiu Marc la candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Sălaj, PSD demonstrează că şi-a schimbat “garnitura” şi merge la drum cu o nouă echipă, tânără, entuziastă şi plină de idei moderne, care vrea să continue lucrurile bune din judeţ şi să dezvolte Sălajul în continuare.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Sălaj, Florin Florian are 45 de ani şi 22 de ani în câmpul muncii. Inginer de profesie, acesta a activat 11 ani în mediul privat şi 11 ani în administraţia publică, fiind chiar absolvent al Institutului de Administraţie.Florin Florian susţin că activitatea din administraţie o cunoaşte foarte bine, dar şi nevoile cetăţenilor şi a mediului privat. Îl caracterizează dialogul, iar ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean, susţine că va munci pentru toţi sălăjenii, indiferent de culoarea politică.

Contiună proiectele importante pentru sălăjeni

Florin Florian are mai multe proiecte pentru Sălaj. O parte din acestea reprezintă continuitatea în ceea ce priveşte dezvoltarea Sălajului. Astfel, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj propune să continue investiţiile în repararea drumurilor judeţene. Mai mult, Florin Florian propune şi continuarea investiţiei în sănătate. Aşadar, acesta vrea servicii medicale la standarde înalte. Mai mult, social-democratul propune şi atragerea a o sută de milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea Sălajului.

Alte proiecte a lui Florin Florian vizează monitorizarea în timp real a lucrărilor de reparaţii, întreţinere şi deszăpezire a drumurilor judeţene, dar şi introducerea de unităţi mobile de diagnostic medical la sate şi valorificarea caracterului multietnic al judeţului.

“Decidem împreună pentru Sălaj!”

Pe Florin Florian l-a caracterizat tot timpul dialogul. Şi când a fost prefect al judeţului Sălaj, acesta şi-a aplecat urechea spre nevoile tuturor comunităţilor, fie că au fost conduse de administraţii liberale, social-democrate sau maghiare.

Florin Florian îşi propune un dialog continuu cu sălăjenii. Acesta vrea ca societatea civilă, dar şi antreprenorii şi investitorii să vină cu propuneri şi cu idei despre dezvotlarea judeţului Sălaj.

Mai mult, Florin Florian propune şi bugetarea participativă. Acesta consideră că o astfel de măsură face ca cetăţeanul să aibă un rol activ în stabilirea priorităţilor pentru dezvoltarea judeţului Sălaj.

De altfel, “decidem împreună pentru Sălaj” este şi sloganul campaniei lui Florin Florian cu care acesta vrea să câştige încrederea sălăjenilor.

Sălajul – un judeţ ONLINE

Un important proiect al lui Florin Florian este digitalizarea serviciilor din judeţul Sălaj.

Astfel, acesta susţine că vrea ca instituţia Consiliului Judeţean Sălaj să fie mai aproape de oameni, iar serviciile publice să fie disponibile online. Mai mult, acesta propune realizarea unei platforme online pentru promovarea oportunităţilor de investiţii.

Un alt proiect vizează punerea în valoare a potenţialului judeţului Sălaj prin intermediul noilor tehnologii.

“Guvernarea judeţului Sălaj e despre oameni şi trebuie făcută de profesionişti, mai ales că ne pregătim de un nou exerciţiun financiar 2021 – 2027″, spune Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

Gânduri pentru Ţara Silvaniei

Florin Florian susţine că vine în faţa sălăjenilor cu un proiect prin care propune să “avem grijă de Ţara Silvaniei’.

Astfel, candidatul PSD propune economisirea resurselor energetice printr-un program de eficientizare energetică a clădirilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean.

Un alt proiect prevede îmbunătăţirea gradului de colectare selectivă a deşeurilor.

Mai mult, Florin Florian propune şi accesarea de fonduri pentru realizarea de sisteme de protecţie antigrindină.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere

Un proiect pe care Florin Florian îl aduce în atenţia sălăjenilor vizează realizarea infrastructurii rutiere.

Tânărul inginer consideră că trebuie să se ocupe de toate drumurile judeţene, astfel încât acestea să fie într-o stare cât mai bună, mai ales că judeţul duce încă lipsă de infrastructură naţională, şi aici ne referim la autostradă în primul rând. Un alt segment important pentru Florin Florian va fi agricultura. Acesta susţine că trebuie atrase cât mai multe fonduri europene şi dezvoltate fermele şi micii producători din judeţ. Un alt aspect îi vizează pe oamenii de afaceri, cărora vrea să le ofere şi alte oportunităţi de dezvoltare a inteprinderilor pe care le au.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj