Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zalăul – un oraş mai atractiv pentru mediul de afaceri


Primarul Ionel Ciunt susţine că oraşul a devenit în ultimii patru ani foarte atractiv pentru antreprenori datorită măsurilor aplciate de administraţia locală


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt susţine că mediul de afaceri a găsit deschidere totală la administrația locală și ori de câte ori a fost nevoie, s-au așezat la masă și au găsit soluții la problemele pe care le-au avut.

Ba mai mult, Ciunt susţine că Michelin şi Tenaris şi-au crescut producţia deoarece au găsit deschidere la Primăria Zalău.

“Opțiunea companiilor Michelin și Tenaris de a-și crește capacitatea de producție a fost legată de preocuparea noastră de a rezolva problema cu Varianta de ocolire a municipiului Zalău.
Demersurile pe care le-am făcut în acest sens, începând din anul 2016, le-au dat curaj că în final acest proiect se va realiza și, așa cum știți, a fost semnat de curând contractul de proiectare și execuție a acestui important obiectiv de investiții. Fără îndoială, vom continua demersurile și preocupările de a sprijini mediul de afaceri, pentru că, în opinia noastră, orice loc de muncă înseamnă bunăstare pentru comunitate”, a transmis Ionel Ciunt.

Primăria Municipiului Zalău a acordat anual facilități fiscale în vederea scăderii cotei de impozitare pentru clădirile nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor juridice (proiect întreprins și pentru persoane fizice). Scăderea anuală, începând cu 2016, a cotei de impozitare pentru persoane juridice cu 0,1% înseamnă aproximativ 1 milion lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj