Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr antreprenor vrea să ajungă primar în Mirşid


Cristian Nerţan are 32 de ani şi multe proiecte îndrăzneţe pentru comună, printre care asfaltarea tuturor uliţelor,dar şi aducţiunea de apă şi canalizare în localităţile Moigrad şi Firminiş


Cristian Nerţan este propunerea PMP pentru funcţia de primar în comuna Mirşid, dar şi cap de listă pentru Consiliul Local din aceeaşi unitate administrativ teritorială.

Candidatul PMP Mirşid este un tânăr în vârstă de 32 de ani, administrator al unei societăţi comerciale care se ocupă de dezmembrări în localitatea Mirşid. Acesta este în prezent şi student la Facultatea de Drept.

Cristian Nerţan propune mai multe proiecte importante pentru comuna sa. Candidatul PMP vrea să investească în renovarea şcolilor din comună, dar şi atragerea de fonduri pentru realizarea unei reţele de apă şi canalizare în satul Moigrad, respectiv reţea de canalizare în localitatea Firminiş.

Candidatul PMP mai propune şi extinderea Planului Urbanistic General al localităţii Mirşid.

Printre proiectele tânărului candidat se mai numără şi crearea unei unităţi sanitare dotate cu personal calificat şi cu aparatură modernă.

Cristian Nerţan îşi mai doreşte asfaltarea uliţelor din comună, dar şi pietruirea celor din extravilan.

Alte proiecte importante prevăd constuirea de capele în fiecare sat, dar şi extinderea reţelei de gaz. Nu în ultimul rând, acesta îşi propune atragerea a cât mai multe fonduri europene.

”Îmi doresc să muncesc cât mai mult în folosul cetăţenilor comunei Mirşid. Toate proiectele sunt realizabile, asta deoarece există foarte multe fonduri care pot fi accesate de către Primărie. În special mă voi axa şi pe fonduri europene, pentru că e mare nevoie de accesarea acestor bani care pot fi foarte utili în dezvoltarea localităţilor comunei”, susţine Cristian Nerţan – candidatul PMP la Primăria Mirşid.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj