Connect with us

FOTBAL

Adi Micaş: “Cei de la Baia Mare au vorbit prea mult pe social media şi au arătat prea puţin pe teren”

ACS Fotbal Comuna Recea a reuşit o promovare istorică în Liga a II-a, după dubla manşă câştigată în faţa celor de la Minaur. Micaş a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei pregătite de Cipri Danciu şi Ovidiu Mic şi consideră că aroganţa băimărenilor nu a făcut decât să-i ambiţioneze şi mai mult pe receni să demonstreze pe teren că Recea este echipa mai valoroasă


Împrumutat de “U” Cluj la ACS Fotbal Comuna Recea, Adrian Micaş a impresionat în Maramureş, fiind om de bază la echipa proaspăt promovată în Liga a II-a.

În dubla manşă cu Minaur, mijlocaşul sălăjean a făcut pereche cu Romario Rus în faţa apărării şi a avut evoluţii apreciate de antrenori şi suporteri.

De altfel, el a oferit o pasă de geniu la primul gol al Recenilor din returul barajului cu Minaur, fiind golul care a deschis aripile echipei din Recea. Chiar dacă Batin a egalat, Oiţă a readus Recea în avantaj şi în cele din urmă, echipa condusă de Florin Gherasim avea să se impună la loviturile de departajare.

Micaş a fost unul dintre artizanii promovării şi a transformat în siguranţă şi lovitura de la 11 m.

Astfel, ACS Fotbal Comuna Recea a reuşit o promovare istorică, victoria fiind cu atât mai dulce, cu cât majoritatea vorbea doar despre Minaur Baia Mare, fapt ce nu a făcut decât să-i ambiţioneze şi mai mult pe jucătorii din Recea.

“A fost o adevărată nebunie. Am şi spus înainte de meci că va fi un joc sub presiune şi cei care vor face faţă vor beneficia de promovare. Pe teren fiecare a dat maxim din potenţialul său şi cred că asta s-a văzut. Toată lumea a crezut în cei de la Baia Mare, dar sunt de părere că ei au vorbit prea mult pe social media şi au arătat prea puţin pe teren. În final, cei care şi-au văzut de fotbal şi nu de vorbe, au ieşit câştigători”, ne-a declarat Adrian Micaş.

Micaş se află la a doua promovare în Liga a II-a, după ce a izbutit acelaşi lucru şi în sezonul 2017 – 2018, când evolua la “U” Cluj. Totuşi, promovarea cu Recea este ceva mai specială, mai ales că lumea vorbea mai mult despre Minaur.

“Mă bucur că am reuşit două promovări în trei ani. Bineînţeles, la Universitatea Cluj toată lumea s-a aşteptat să promoveze. La Recea a fost cu totul altceva. Am muncit, anul trecut am fost aproape de promovare şi anul acesta am reuşit. Pot să spun că sunt foarte fericit cu acest grup şi că în final am primit ce am meritat”, spune mijlocaşul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL