Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar dansează cu “Bătrâna Doamnă”!


După doar o jumătate de an la FC Voluntari, sălăjeanul a schimbat macazul. Astfel, în această vară, fotbalistul de 27 de ani a ajuns la nou-promovata UTA Arad


La 27 de ani pe care i-a împlinit zilele trecute, Vlad Morar are un cv bogat, iar de când joacă la seniori a bifat şapte echipe, dintre care şase din România. Vlad Morar a debutat în Liga 1 la “U” Cluj, formaţie la care a evoluat în două rânduri, iar în primul eşalon a mai trecut pe la Petrolul Ploieşti, ASA Tg.

Mureş şi FC Voluntari, însă a avut o perioadă şi în Liga a II-a, la Rapid Bucureşti. Timp de doi ani şi jumătate, Vlad Morar a jucat în Grecia, la Panetolikos, dar a revenit în România, în iarnă, când a dat curs ofertei venite de la FC Voluntari.

Odată cu finalul sezonului, Vlad Morar s-a despărţit şi de FC Voluntari, însă va continua să joace în prima ligă. Deja sălăjeanul s-a înţeles cu UTA Arad, grupare ce tocmai a promovat în prima ligă, după ce a câştigat play-off-ul ligii secunde.

UTA vrea să îşi formeze un lot bun pentru prima ligă şi a început să caute jucători cu experienţă. Prin intermediul agentului Bogdan Apostu, la Arad au mai ajuns jucători valoroşi, precum Ioan Hora, Neluţ Roşu, dar şi brazilianul Da Silva.

“După Ioan Hora şi Neluţ Roşu, mă bucur că am reuşit să aduc la UTA un al treilea fost campion al României. Este vorba despre Vlăduţ Morar, un fotbalist care a confirmat nu doar în Liga 1, ci şi în străinătate, la Panetolikos.

Sunt convins că Vlăduţ va aduce un plus în tot ceea ce înseamnă jocul UTA-ei, un fotbalist pe care Gyuszi Balint şi l-a dorit foarte mult”, a spus Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului.

Mai multe detalii în ediția de mâine din Ziarul Sportul Sălajean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL